Beautyproducten van celebrities onder de 20 euro

Laatst schreven we al over hoeveel geld celebrities uitgeven aan make-up (en dat is veel!). Maar soms zit daar ook weleens een item bij dat je gewoon bij de drogist haalt. Wij hebben de favoriete en betaalbare beautyproducten van celebrities voor je op een rij gezet! You’re welcome

Gigi Hadid
Dé favo lipgloss van Gigi Hadid kost maar €6,49 en is te koop bij Bol.com! Zij draagt namelijk supergraag de Vivid Matte Liquid van Maybelline in de kleur Nude Thrill (nr. 50). Waar wacht je nog op?!

Kylie Jenner
Soms heb je last van een erg vette huid en is een moisturizer ook te oily voor je huid. Maar Kylie heeft hier een gekke, maar goedkope oplossing voor! Zij smeert namelijk haar gezicht in met NIVEA Men Sensitive Aftershave Balsem voor ze make-up aanbrengt. Ja, je kunt dus gewoon de bathroom essentials van je lover plunderen!

Olivia Palermo
Elke avond haalt Olivia haar make-up eraf met vaseline. Elke avond doet ze een beetje vaseline op een wattenschijfje en klaar is Kee…, eh Olivia!

Khloe Kardashian
De Kardashians staan bekend om een mooie huid en Khloe heeft hét product dat hiervoor zorgt bekend gemaakt: Drying Lotion van Mario Badescu. Ze smeert dit op een puistje en laat het een nachtje intrekken en de volgende ochtend is ‘ie weg! En het mooie is, dit product kost maar €18,-!

Giuliana Rancic
Als interviewster op de rode loper loop je vaak zo’n 5 uur op high heels over de rode loper. En dit zorgt af en toe voor flinke blaren. Maar Giuliana heeft daar iets op gevonden: Compeed blarenpleisters. Gewoon te koop bij jouw eigen drogist!

READ NEXT
> Dé biggest beauty trends van 2017!
> De populairste beauty producten van 2016
> Zóveel geld geven celebrities uit aan hun huid

PHOTO CREDITS THE DOOR