Blikvanger om je heupen: deze riemen wil je hebben in 2018

Is je outfit helemaal on fleek maar heb je toch het gevoel dat er iets mist aan je outfit? Dan kan het nog wel eens aan je riem liggen. Een goede riem kan je outfit net dat extra zetje geven om meer op te vallen of meer een fashion gevoel uit te stralen.

Denk jij nog steeds dat een riem alleen functioneel moet zijn? Think twice! Want naast dat je riem ervoor zorgt dat je broek niet afzakt, kan hij ook een upgrade geven aan je ‘saaie outfit’. Met al die knappe varianten is het voor ons een onmisbare accessoire geworden.

Een echte blikvanger van een riem is iets waar iedere vrouw goed aan doet. Of je nu een riem doet om dat iets te wijde jurkje, om meer taille te creëren of juist om je broek omdat je je top er in draagt: it works! Kies een kleur passend bij je outfit of juist een exemplaar die er als enige uitspringt.

Weet je niet welke riem je moet gebruiken? Analyseer dan je outfit in de spiegel: heb ik veel of weinig nodig om deze look te boosten? Vraag je dan af of je baat hebt bij een smalle of brede riem. Soms kan een klein detail het grootste verschil maken. Ga dus niet altijd voor je standaard zwarte riem maar kies ook eens een riem met studs of andere details. Wij hebben de mooiste riemen voor je op een rijtje gezet. Shoppen geblazen..

Ben je ook fan van deze trend?
> Zo draag je zijden sjaaltjes als accessoire

Ga ook eens voor een broek met een felle kleur of print:
> Waarom jij de statement broeken trend ook wil dragen

Deze oorbellen maken je outfit helemaal af:
> De mooiste statement oorbellen onder de 20 euro

[show_boutique_widget id=”704702″]