Broke or Bargain: Saint Laurent trench coat

De trenchcoat… Het blijft een item dat ieder seizoen weer terug lijkt te komen in alle vormen en soorten. Naast dat we look a likes hebben gevonden van de Burberry trenchcoats hebben we deze week een Broke or Bargain van de Saint Laurent Gabardine trenchcoat.

Zoals al werd gezegd lijkt de trenchcoat ieder seizoen weer terug te komen in alle vormen en soorten. Naast de klassieke trenchcoats die gemaakt zijn van katoen zie je nu ook vaak trenchcoats die gemaakt zijn van leer. Dat geeft een veel stoerdere uitstraling als je het ons vraagt. Wij vertellen je maar al te graag hoe je deze combineert en waar je deze shopt.

Voor de Broke or Bargain van deze week hebben we een zwarte trenchcoat van katoen. Het merk Saint Laurent is een merk uit het hoge segment en daarom best prijzig. De look a like die we gevonden hebben is van de Mango, een iets toegankelijker merk met een nog toegankelijkere prijs.

Nu is nog de vraag aan jou: ga je Broke or Bargain?

Broke Saint Laurent

Bargain Mango

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »