De 5 styling tips die je kan stelen van Isabel Marant’s laatste show

Bij de laatste show van Isabel Marant zijn er heel duidelijk twee trends naar voren gekomen: de ’70s en de ’80s. In deze show werd de collectie voor het najaar van 2017 al geshowd. Dit duurt gelukkig nog even, maar we kunnen wel vijf styling tips van deze show stelen.

De brede riem

Een brede riem bij een statement coat, een boho jurkje, een sweater, rokjes, blazers en ga zo maar door. Overal kun je de brede riem opdragen. Door deze riem accentueer je je taille heel mooi en lijk je nog slanker.

Statement oorbellen

Ook als je niet zo van een glittertje in je kleding houdt, kun je sieraden omdoen die lekker glimmen. Koop dan vooral niet van die kleine oorbelletjes, maar pak lekker groot uit. Het maakt niet uit in welke vorm, als ze maar goed glimmen!

Oversized en baggy

Isabel Marant is nog lang niet klaar met oversized blazers en baggy broeken. Alles mag lekker los zitten en het hoeft niet al te netjes allemaal. Ga dus lekker shoppen op de mannenafdeling!

More glitter

Niet alleen op nieuwjaar of met kerst kun je een glittertje dragen. Het hele jaar door is een glittertje gewoon goed!

Brede schouders

Ook vrouwen mogen brede schouders hebben. Naja, dragen! Isabel Marant laat vooral de aandacht op de schouders vallen. Hierdoor is je outfit stoer, maar ook heel classy!

 

En zo combineer je oversized met oversized:
>Zo combineer je oversized vs. oversized stijlvol

Opzoek naar een leuke riem?
>Blikvanger om je heupen: deze riemen wil je hebben in 2017!

Of naar lekker opvallende oorbellen?
>Oversized oorbellen; groot, lang en mismatched

 

PHOTOCREDITS : Isabel Marant