De beste plekken in Amsterdam voor een Instagram foto

Het maken van de perfecte selfie is vaak lastiger dan je denkt. Zo moet je niet alleen letten op de juiste angle, belichting en je hair-do (Dit is het perfecte selfie kapsel!), maar ook de achtergrond moet selfie-waardig zijn. En dat laatste is vaak moeilijker dan je denkt.

Iedereen heeft wel die ene vriend of vriendin die op de gaafste exotische vakanties gaat en ons allemaal laat meegenieten van de meest geweldige foto’s terwijl wij hier maar blijven wachten op een beetje zon (wij zijn totaal niet jaloers, hoor).

Gelukkig hoef je niet helemaal naar Bali of Griekenland te gaan om je insta feed een upgrade te geven. In Amsterdam kun je namelijk ook hartstikke gave foto’s maken, je moet alleen weten waar je moet zijn….

Wake me up when I’m famous

Hoewel de meeste van ons waarschijnlijk nog een tijdje zouden slapen is dit wel perfect selfie material! 

https://www.instagram.com/p/BKLqPv0gLxr/

Corner bakery

Als je in de Corner Bakery niet uitloopt met een foodbaby en minstens 20 geweldige foto’s, dan weten we het ook niet meer. Alles op het menu ziet er eigelijk te mooi uit om op te eten.

https://www.instagram.com/p/BRvCnzUhUy3/

Sticky fingers

Met lekker eten op de achtergrond kan die selfie niet misgaan. En zeg nou eens eerlijk: wie is er nu niet pretty in pink!

https://www.instagram.com/p/BR3hHmdA4fW/

PC Hooftstraat

Kan je feed wel wat kleur gebruiken? Dan heb je weer een excuus om even langs de PC Hooftstraat te gaan. Maar pas op, want het hele verkeer wordt natuurijk niet stilgelegd voor jouw selfie.

https://www.instagram.com/p/BMmYIbLj-Qt/

Nu wilt je natuurlijk weten hoe je de perfecte foto maakt…
Deze makkelijke iPhone trick maakt je selfies veel mooier
Dit zijn de geheimen van fotogenieke vrouwen

 

PHOTOCREDITS : CLAARTJEROSE