De beste retinol serums tegen rimpels

Of je nou iets wil doen aan je rimpels, eindelijk eens af wil van je acne of gewoon een gezonde huid wil hebben, er is één vitamine die jou daarbij kan helpen: vitamine A.

Vitamine A, ook wel retinol genoemd, kan namelijk zorgen voor een elastische, heldere en gave huid. De meest effectieve manier om je huid een vitamineboost te geven, is met een serum. Deze zijn namelijk geconcentreerder en dus effectiever dan andere producten. Een paar druppels zijn al voldoende om jouw huid te laten stralen. Overtuigd? Shop jouw retinol serum hier:

Melao (30 ml)

In je zoektocht naar een retinol serum, zul je er al snel achterkomen dat er een groot verschil zit in prijs. Het serum van Melao is een van de betaalbare versies en je koopt hem al voor 16 euro. Wil je het dus een keer proberen, maar niet meteen veel geld besteden? Dan is dit een goede optie.

 

hannah Asolution (30 ml)

Het hannah Asolution serum is vernieuwend omdat het naast retinol nog meer werkzame stoffen bevat. Hierdoor wordt ook de weerstand van de huid verbeterd en wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt. Je koop het serum voor 69 euro.

Medik8 nachtserum (15 ml)

Medik8 heeft een serum ontwikkeld dat speciaal bedoeld is voor de nacht. Deze breng je dus aan voor het slapengaan, zodat je huid ’s nachts alle tijd heeft om de werkzame stoffen op te nemen. Het serum is er in twee varianten: het serum met 0,3% retinol kost 44 euro en het serum met 0,6% retinol kost 58 euro.

 

Dr. Brandt complex serum (30 ml)

Het complex serum van Dr. Brandt is verkrijgbaar bij Douglas en bevat 2% retinol. Het serum kost €76,50 maar hier krijg je wel een stralende huid voor terug.

De do’s en don’ts als je een vette huid hebt:
> Zo zorg je voor je vette huid

Ook je huid heeft het zwaar te verduren..
> Dit heeft je huid nodig na een heftig weekend stappen 

Let hier voortaan op!
> Huidverzorging voor en na je work-out

PHOTO CREDITS: JOLIELOT