De gezondere varianten van onze favoriete fast foods

Hamburger, kapsalons en Snickers. Bij de gedachte beginnen we al te watertanden. Het is zo lekker, maar ook ZO ongezond. Maar de gezondere varianten smaken toch echt niet hetzelfde. Althans, dat dachten we, want deze not guilty pleasures zijn net zo lekker…

Kapsalon

Een kapsalon is een heerlijk Turkse specialiteit die al onze favoriete combineert in een bakkie heaven. Maar alsof döner nog niet slecht genoeg is, zit er ook nog eens een kilo friet en knoflooksaus bij.  Gelukkig hebben we hier een gezond alternatief voor gevonden. En het is supersimpel. Het recept vervangt de döner met kipfilet en de frietjes met aardappeltjes. Zo simpel kan het zijn!

Pizza

Deze heerlijke bloemkool pizza is perfect voor iedereen die net zoals wij geen genoeg kan krijgen van deze slices of heaven. Maar laten we eerlijk zijn: wie heeft er nou zin om een pizzabodem in elkaar te zetten? Niemand. En daar komt Appie weer to the rescue, want daar kun je de kant-en-klare pizzabodems halen. En het zijn niet zomaar pizzabodems, maar bieten- en boerenkool bodems.

Happy meal

Als we geen zin hebben om te koken is het eerste waar we aan denken: McDonalds! Lekker knapperige kipnuggets en zoute frietjes maken zelfs de meest vreselijke dag weer goed. En met dit heerlijke recept kunnen we er guilt-free van genieten!

Hamburger

Er zijn natuurlijk al 101 recepten voor gezonde hamburgers. Want er is iets met dunne burgers op een sesambroodje waar wij helemaal wild van worden. Het liefste eten we het iedere dag, maar als we deze zomer nog in onze bikini willen passen, kunnen we dat maar beter niet doen. Toch zijn deze burgers een gezondere manier om van fastfood favoriet te genieten!

Chicken fingers

Voor fried chicken geldt: hoe crispier, hoe beter. Gefrituurde kip kunnen wij niet weerstaan. Maar wat maakt dit recept gezonder? Ten eerste druip je het zo niet in frituurvet. En dat is toch al een hele verbetering!

Snickers

Bij een lekkere maaltijd hoort natuurlijk ook een net zo lekker toetje. Het liefst eet je nu drie Snickers, maar daar zal je snel spijt van krijgen. Toch? Als het deze Snickers zijn niet, hoor!

Nu we toch in onze bikini’s gaan passen, moeten we toch maar eens aan vakantie bestemmingen gaan denken
QUIZ: Welke vakantie past bij jou?
Dit zijn de allermooiste vakantiebestemmingen voor 2017
12 dingen die je ECHT moet doen in Bali!