De kleuren die net zo afkleden als zwart

Op dagen dat we onszelf niet moeders mooiste voelen trekken we graag van top tot teen zwart aan. Fijne jeans, een trui en klaar! Maar we gaan je wat verklappen: er zijn meer kleuren die afkleden!

Als basis van je outfit kan je het beste kiezen voor donkere neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan donkergrijs en donkerblauw. Deze kleuren kleden net zo mooi af als zwart en kun je het beste dragen op de delen waar je niet zo blij bent.

De kleur die ons echt verraste is de kleur rood. Wanneer je deze kleur draagt val je sowieso al op en daardoor wordt de aandacht niet meer gevestigd op de delen van je lichaam waar je onzeker over bent. Je kan het beste voor een diepe rode tint gaan, want dit kleedt het mooist af.

Vervolgens is het de truc om juist wel opvallende kleuren te gebruiken op delen van je lichaam waar je wel trots op bent. Blij met je benen? Draag dan een felgekleurd paar schoenen of kies voor een opvallende rok. Maar je kan het ook met je accessoires doen. Ben je trots op je nek en wil je graag je sleutelbenen laten zien? Draag dan een opvallende ketting, een paar oorbellen of een sjaaltje om hier de aandacht naartoe te trekken. Probeer het eens uit. Het is zeker de moeite waard en veel minder saai!

READ NEXT
15 x slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen!
Yes! Een cheat day kan je helpen met afvallen!
Draag deze tops als je je bovenarmen niet mooi vindt