De leukste hotspots in New York

Je bent er al geweest óf het staat nog op je verlanglijstje. New York is DE stad waar iedereen naar toe wilt. Natuurlijk heb je de standaard hotspots zoals Time Square of The Statue of Liberty. Of wij het je vertellen of niet, dit zijn hotspots die je toch wel bezoekt. Wij hebben daarom de leukste hotspots voor je opgezocht die echt de moeite zijn om te bezoeken tijdens je trip.

Gucci Wooster Bookstore

Je leest het goed. Gucci heeft een boekenwinkel geopend op Broadway. De Gucci Wooster Bookstore heeft fashion, cultuur, kunst, fotografie en designboeken. De boekenwinkel heeft een authentieke uitstraling. De boeken die te koop zijn, kosten tussen de $20 en $2000.

Locatie: 375 W Broadway, New York, NY 10012

https://www.instagram.com/p/BrRKBQgnF6N/

Ruby’s Cafe

Ruby’s Café is een heerlijke ontbijt, lunch en diner plek. Je kan er van alles eten. En dat voor een hele fijne prijs, want wij begrijpen dat je niet je geld kan blijven uitgeven.

Locatie: 219 Mulberry St, New York, NY 10012

https://www.instagram.com/p/BwDXgxYhAuf/

IPIC theater

Het luxe IPIC theater, daar wil je naartoe. Het is ideaal. Je hebt stoelen waar je heerlijk in ligt of zit. En wil je tijdens de film nog eten? Geen paniek. Je hoeft geen seconde van de film te missen. Druk op de knop en het personeel komt je bestelling opnemen. Kan jij ongestoord de film verder kijken.

Locatie: 11 Fulton St, New York, NY 10038

https://www.instagram.com/p/BoM0ipdDhxN/

Blackseed

Heb je een toeristische trekpleister-dag en ben je de hele dag on the go? No worries, Blackseed Bagels zit op verschillende plekken in New York. Hier kan je heerlijke bagels kopen en onderweg op eten.

Locatie: East Village – 176 1st Ave

https://www.instagram.com/p/BwMwXa0hi5W/

Tour Gossip Girl & Sex and the City

Dit is te leuk. Zoals je weet zijn onze favoriete series Gossip Girl en Sex and the City in hartje New York opgenomen. En daar is een tour van! Met een sightseeing-bus ga je bijvoorbeeld langs het Palace Hotel of langs Carrie and Big’s penthouse.

Locatie: Bij het Palace Hotel en 51st St.

https://www.instagram.com/p/BwQl9FiFIGP/

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery is de bekende bakkerij uit Sex and the City. Het is de plek voor heerlijke cupcakes. En als je er naartoe gaat, neem de Banana pudding. Deze pudding is zoals gezegd ‘heaven‘.

https://www.instagram.com/p/Bv2BaP8FDMF/

READ NEXT
Dit zijn de allerbeste spa’s van Nederland
Waarom te veel slaap net zo slecht is als te weinig slaap
Samenwonen? Met deze items ga je ruzie uit de weg