De leukste knits die je wil shoppen voordat ze uitverkocht zijn

Winter is coming. En dat betekent weer leuke truien shoppen! Vind je het ook niet heerlijk om met een superzachte trui op de bank te liggen met een serie en misschien zelfs al een warme chocolademelk? Dat kan binnenkort ook weer. Voor de koude dagen hebben we de leukste knits voor je opgezocht om lekker in weg te kruipen, bekijk ze hieronder!

Think pink

Roze truien zie je dit najaar sowieso overal, het is dé kleur voor je nieuwste trui! Deze kleur is natuurlijk best wel girly, maar zo kan je hem ook stoer dragen. En roze is ook een trend kleur voor veel andere kledingstukken voor komend najaar.

Mooi rood is niet lelijk

Zoals we al eerder schreven, is rood de meest populaire kleur voor deze herfst. Het is een knalkleur, dus houd de rest van je outfit neutraal, dan zit je altijd goed. Combineer je rode knit met een zwarte broek of een mooie jeans. En rood staat iedereen! Ongeacht welke haarkleur je hebt. Rood maakt je ook nog eens aantrekkelijker. Alleen maar pluspunten dus.

Shades of grey

Grijs is een kleur die ook veel terug gaat komen bij de knits. Deze kleur kan je dan juist wel weer goed combineren met items die meer een eyecatcher zijn. Je kan de trui afmaken met mooie sieraden. Ga bijvoorbeeld voor een grote statement ketting en je look is meteen good to go. Die grote kettingen zijn trouwens ook een echte trend voor komend najaar.

Zo groen als gras

Groene truien ga je ook veel terugzien in de schappen van de winkels. Deze kleur kan ook niet ontbreken in je kledingkast! We zien de legergroene kleuren nog steeds, maar aankomende winter is ook felgroen hot! Denk een beetje aan de kleur van groen gras. Ook dit is een wat meer aanwezige kleur, net zoals rood. Dus combineer ook een groene trui met een neutrale jeans en niet te opvallende schoenen en accessoires.

Meer herfsttrends:
7 haarkleurtrends voor aankomend najaar
Deze trend zie je tegenwoordig echt OVERAL
De 6 grootste herfst trends van dit jaar

[show_boutique_widget id=”634115″]

PHOTO CREDITS: ANDICSINGER