De leukste modetrend voor alle moeders

Het blijft soms een lastige opgave, stijlvol moeder zijn. Je hebt het druk, druk, druk en dan heb je soms iets minder tijd voor het samenstellen van de perfecte outfit. Wat jammer is, want je goed kleden blijft je hobby. En shoppen zeker ook.

Twinning is winning

Gelukkig is er nu een modetrend waar alle stijlvolle moeder aan mee kunnen doen: twinnen. En daar weet Studio Mini-Me goed op in te spelen. We zien genoeg knappe fashion trends in het straatbeeld verschijnen, maar er is één trend die jij als moeder al helemáál kan rocken: je kind er net zo stijlvol bij laten lopen als jijzelf, met matchende items! Mocht je graag je man kleden, het twinnen voor papa’s is ook helemaal hot. Door het dragen van de matchende kleding voel je je verbonden met je mini-me, vandaar hun quote: “have fun with your mini-me”.

Winnen?

Aangezien de dagen steeds kouder worden, is een muts zeker een wanna-have accessoire. Hiermee kom je stijlvol de winterdagen door. En je kindje ook. Want jij maakt kans op twee mutsen! Eén voor jou en één voor jouw Mini-me. Wil je kans maken? Reageer dan hieronder!

Items die je sowieso als moeder ook in je kast wil hebben?
> Dat zijn deze

Shop je ook nog wel eens met je eigen moeder?
> Dan herken je deze gedachten misschien wel

Van je moeder heb je vast ook wel stijllessen geleerd:
> Bekijk ze hier