De mooiste make-up voor je date-night!

Als het een ding is waar mannen het allemaal over eens zijn, is dat auto’s tof zijn en dat meisjes met heel veel make-up op, niet zo tof zijn. Je kan dus niet aankomen zetten met een pancake face op je date! Dus wacht even voordat je je concealer erbij pakt.

Probeer eens een iets natuurlijkere look! Dit betekent natuurlijk niet dat je helemaal make-uploos naar je hot date hoeft te gaan, want ‘natuurlijk zijn’ en er ‘natuurlijk uitzien’ zijn twee verschillende dingen. Dat jij een full face make-up op hebt, hoeft hij toch niet te weten? Wij hebben alles op een rijtje gezet voor de perfecte date night make-up look.

Primer
Wat doet het?
Primer zorgt ervoor dat je poriën en andere oneffenheden worden verzacht. Het is een soort real life filter voor je huid. De primer ‘plakt’ je make-up aan je huid en zo blijft het ook langer zitten.

Hoe gebruik je het?
Doe een klein beetje primer op je handen en duw het in je huid. Zo zorg je ervoor dat je poriën ook echt gevuld worden en je een smooth surface hebt voor je de rest van je make-up.

Foundation
Wat doet het?
Dat foundation je huid een egale teint geeft weten we natuurlijk al, maar hoe vind je de juiste foundation kleur? Vaak is de foundation té oranje, grijs of roze. Dat komt meestal omdat we make-up testen op onze hand, maar je handen hebben niet dezelfde kleur als je gezicht. Test je foundation de volgende keer op je nek.  Je weet dan misschien niet of jouw date de perfecte match is, maar je foundation is het in ieder geval wel.

Hoe gebruik je het?
Pomp een beetje foundation op je hand en smeer het uit met een een foundation kwast of een vochtige make-upspons (voor het meest natuurlijke effect).

Concealer
Wat doe het?
Zie je na je foundation nog wat oneffenheden zitten, geen paniek. Daar hebben we gelukkig concealer voor. Het geeft wat meer dekking dan een foundation.

Hoe gebruik je het?
Doe een klein beetje concealer op je hand om het op te warmen, zo blend het beter. Dep dan wat van de concealer onder je ogen en andere plekjes die net iets meer dekking nodig hebben.De beste concealers? Die shop je hier!

Poeder
Wat doet het?
Om ervoor te zorgen dat je harde  werk de hele avond goed blijft zitten, moet je het natuurlijk wel even afpoederen.

Hoe gebruik je het?
Om een cakey-look te vermijden, plaats je de poeder alleen op de plekken waar je veel glanst. Zoals je voorhoofd en neus. Heb je een wat vettere huid, die snel glanst, neem de poeder dan mee naar. Zo kun je je make-up altijd even bewerken.

Blush
Wat doet het?
Om een beetje kleur terug te brengen in je gezicht en je een gezonde gloed te geven breng je blush aan.

Hoe gebruik je het?
Plaats wat blush op de appels van je wangen. Kijk hier om de perfecte kleur blush voor jou te vinden.

Mascara
Wat doet het?
De wonderen van mascara kennen we hopelijk allemaal al. Het laat je ogen namelijk groter en sprekender lijken.

Hoe gebruik je het?
Doe wat mascara op je wimpers, maar probeer klonters te vermijden, want daar wordt niemand blij van. Zo krijg je binnen 15 seconden langere wimpers! 

Lipstain
Wat doet het?
Om je lippen extra kissable te maken, kun je lipstain gebruiken. Dit is net als lipstick, maar het blijft veel langer zitten.

Hoe gebruik je het?
Smeer een roze of nude langhoudende lipstain op voor een kissproof look.

 

Vind hier de beste nude lipkleur ook zo mooi en wil je weten welke het beste bij jou past? Klik dan verder
Hoe vind je de beste nude lipstick voor jouw huidskleur?
Dit zijn de bestverkochte kleuren lipstick!
Wat modellen doen om hun huid zo flawless mogelijk te houden

PHOTOCREDITS : DIANASHIN