De perfecte jumpsuit voor elk figuur

Jumpsuits zijn ook dit seizoen weer een graag gezien item. Toch kun je soms het idee hebben dat je lichaam niet goed tot z’n recht komt in dit kledingstuk. Let it go! Kort, lang, curvy of athletisch? Welk figuur je ook hebt: een jumpsuit kan altijd! Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Klein
Klein maar fijn? Er is natuurlijk niets mis met een kortere lengte, maar soms mogen je benen best iets langer lijken, toch? Een playsuit is daarvoor een perfecte tool. Door de korte pijpen lijken je benen in één klap een stuk langer! En wil je nog meer manieren weten waardoor je langer kunt lijken, Manon explains…

Lang
Gezegend met een paar geweldige lange benen, maar heb je vaak het idee dat je als een giraffe boven iedereen uitsteekt? Ga dan voor een jumpsuit met mooie wijde pijpen. En je kunt je lengte ‘breken’ door te gaan voor een jumper met een iets kortere pijp (daardoor lijk je optisch kleiner).

Curvy
Curves like Beyoncé? Lucky you! Wat hierbij belangrijk is, is dat je let op het materiaal waarvan de jumpsuit gemaakt is. Eén van katoen of een fijn gebreide jersey doen jouw figuur veel goeds. Ga ook voor een soepelvallend model en draag er een goed stel high heels onder.

Athletisch 
Heb jij o-zo-je-best-gedaan in de sportschool de laatste tijd (doe je deze strakke billen workout al?). Good for you! Dan staan prints en ruches fantastisch op jouw ietwat gespierde lichaam. Wil je je brede schouders verdoezelen? Ga dan voor een variant met een V-hals.

READ NEXT:
Deze styling trick van Manon geeft iedereen een goed figuur
Deze rok staat mooi bij ieder figuur!
Kleding voor jouw bodytype, dit staat jou het best

 Source: Sincerely Jules