Dé tip voor voller haar in 20 seconden

Dun haar hebben is best vervelend. We zouden allemaal wel graag een volle bos willen hebben, maar jammer genoeg werkt moeder natuur niet zo. Tenzij je extensions neemt heb je het maar te doen met de bos die je hebt. Natuurlijk kan dus haar nét zo mooi zijn als een volle bos met krullen, maar een beetje meer body en volume zou soms best fijn zijn. Gelukkig hebben wij dé tip voor je. Hiermee oogt ieder (dun) bosje super vol. En zo werkt het:

Stap 1
Zoek in je oogschaduw stash naar een matte oogschaduw die matcht bij de wortels van je haar, alleen dan 2 tinten lichter. Contour poeder werkt ook. Mocht je één van deze twee nog niet hebben? Ren dan even naar de drogist.

Stap 2
Gebruik de oogschaduw en een kleine blush of contour kwast. Vul lichtere of oneven plekken waar je misschien wat minder haar hebt lichtjes in met de poeder. Wees voorzichtig, want het is wel de bedoeling dat je in je haar start met poederen en NIET op je huid. Anders zie je de lijn van de make-up. Onthoud wel: je kunt altijd meer aan brengen dus begin met weinig poeder. Als je meer controle nodig hebt op bepaalde plekken dan kun je ook een platte oogschaduw kwast gebruiken.

Et voilà. Zo heb je dikker ogende lokken in minder dan 20 seconden.

READ NEXT:

>  
>