Zo krijg je EINDELIJK langer en voller haar

Wil je een bos vol weelderige krullen die shinen als nooit te voren en die elke dag perfect in model zitten? Dat is niet te regelen helaas. Maar je haar mooi, glanzend en gezond houden wel. Dat doe je niet met shampoo’s en conditioners. Die maken je haar schoon en zacht.  

Maar het is vooral belangrijk dat je je haar van binnenuit voedt. Hoe je dat doet? Door je hoofdhuid goed te verzorgen en door de juiste vitamines binnen te krijgen. We hebben de beste haarvitamines voor voller haar op een rijtje gezet, dus lees snel verder! Deze vitamines zorgen voor dikker, langer en gezonder haar. Willen we allemaal, toch?

Sugarbear

Sugarbear haarvitamines zijn blauwe kauwtabletten in de vorm van een beertje. Deze tabletten zitten vol met natuurlijke vitamines waaronder vitamine A, B-6, C, D en E en foliumzuur. En last but not least biotine, oftewel Vitamine H en B7. Dit wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, wat ervoor zorgt dat je haar gaat groeien. Zeer belangrijke ingrediënten voor gezond en lang haar! Hier shop je ze.

Biotine

Biotine is lid van de vitamine B-familie. Deze vitamines helpen je lichaam met het produceren van energie. Biotine zit in eieren, sardientjes, noten, bloemkool en bananenMaar hoe werkt biotine bij haargroei? Biotine stimuleert nieuwe haargroei en bevordert een gezondere structuur van je haar doordat het beschermt tegen uitdroging, schilfering en hitte. 

Omega-3

Omega-3 is afkomstig van zowel dierlijke als plantaardige bronnen. De primaire dierlijke bron is visolie, de plantaardige bronnen zijn lijn- en chiazaad. Vetzuren zoals omega-3 kunnen droog haar, beschadigd haar, haaruitval, en een schilferige hoofdhuid bestrijden. De DHA en EPA in omega-3 voegt glans en elasticiteit toe aan doffe lokken. Bovendien helpt eten met omega-3 vetzuren bij het beschermen en herstellen van huidcellen door hydratatie van binnenuit.

Huid, haar en nageltabletten

De meeste haar- huid- en nageltabletten bevatten vitamine A. Vitamine A helpt bij het versterken van huid en ander weefsel. Dit soort tabletten zijn een combinatie van vele verschillende vitamines die normaal gesproken worden gevonden in eten en andere natuurlijke bronnen. Gebruik ze wel alleen als aanvulling op je gezonde voedingspatroon en niet om een healthy lifestyle te skippen.

Deze etenswaren zorgen voor langer en voller haar:
Zo krijg je dus langer en voller haar

Kende jij dit ingrediënt al?
> Dit ingrediënt kan zorgen voor een mooie huid, haar en sterke nagels

Zo check je hoe gezond je haar is:
> Zo kom je erachter of je beschadigd haar hebt