De trends op het gebied van swimwear

De lente zit weer in onze bol en dus zijn we allen bezig met het plannen van onze vakanties. En op deze vakantie kan een fijne zwemoutfit natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat wij de swimwear trends 2016 even voor je op een rijtje hebben gezet. 

Basic in Black
Zwart is altijd in, en daarom kan een goed basic zwempak niet missen in je swimwear collectie. Deze legt de basis voor je strand avonturen en is ook perfect om te combineren met je favoriete overhemdblouse en slippers voor overdag.

[show_shopthepost_widget id=”1468231″]

Garden Party
Waar we dit jaar al heel wat cactus- en palmbomen prints voorbij hebben zien komen op canvas tassen, schoenen en in het interieur, zijn deze zomer de swimsuits aan de beurt. Zo blend jij perfect in met je tropische omgeving.


[show_shopthepost_widget id=”1468243″]

African Jungle
Kleuren en patronen worden gecombineerd op manieren zoals je ze de voorgaande jaren nog niet hebt gezien. De kleuren komen rechtstreeks uit de jungle en de badmode zelf wordt ook aangepast naar de trend. Denk bijvoorbeeld aan zwierige materialen en kunstleer. 

[show_shopthepost_widget id=”1468199″]

Graphic Goddess
De grootste inspirator van de swimwear 2016 is pop-art. Optische illusies en diepte zijn kenmerken van de trend. De kleuren en dessins komen goed tot hun recht in stoffen met glans en glinsteringen.

[show_shopthepost_widget id=”1468204″]

Sporty Mosaic
Deze trend komt voort uit de jaren ’80. In deze prints zit dan ook een grote knipoog naar de trends van toen. Deze swimwear bevat overdreven veel sportieve details. 

[show_shopthepost_widget id=”1468219″]

The Fun Factor
Tijdens Fashion Week spotten we ieder jaar weer een aantal ‘grappige’ details verwerkt in de kledingstukken. En wij kunnen prima tegen een grapje, dus worden we helemaal blij van deze trend. Laat maar komen!

[show_shopthepost_widget id=”1469944″]

Denim Couture
Yes, gaan we weer: denim. N
aast denim jacks en jeans gaan we nog een stapje verder. Deze zomer kun jij je denim badpak of bikini showen. Het is weer eens wat anders!

[show_shopthepost_widget id=”1468267″]

READ NEXT:


>