DE truc voor een frisse blik en mooie grote ogen

Heb je een nacht slecht of kort geslapen en wil je je ogen er frisser uit laten zien? Dan kan je een beetje highligther in je binnenste ooghoeken aanbrengen (en op deze plekken trouwens ook). Maar als je echt veel verschil wil maken, is er maar één beauty product wat je wil gebruiken tijdens je beauty routine! En het kost je slechts een paar seconden extra in de ochtend.

Fris en fruitig

Met een huidskleurig oogpotlood kan je jouw ogen er in een handomdraai frisser én groter uit laten zien. Dat is toch de perfecte combinatie? Het enige wat je hoeft te doen is een lijntje met het huidskleurige oogpotlood over je hele waterlijn aan te brengen. Het fijne aan een huidskleurig oogpotlood is dat het een stuk natuurlijk oogt dan een wit oogpotlood op je waterlijn. Een wit potlood kan natuurlijk ook! Maar als je voor de natural look wil gaan, is het huidskleurige potlood je beste vriend.

Daarnaast kan je veel huidskleurige oogpotloden ook als concealer onder je ogen aanbrengen én als lipliner gebruiken waardoor je lippen er voller uitzien. (Bekijk hier meer tips voor volle lippen). Het is dus een mooi drie in één product, in tegenstelling tot een wit oogpotlood. Ga jij er een aanschaffen? Wij hebben de fijnste voor je uitgezocht. Shop ze hieronder!

Weet jij waar je concealer allemaal aan kan brengen?
> 7 manieren om je concealer te gebruiken

Draag je vaak lippenstift?
Zo blijft je lipstick de hele dag zitten

Zo rock je felle lipstick:
5 geboden voor het dragen van felle lipstick

PHOTO CREDITS: FLICKR