De veiligste manier om je jeans schoon te houden!

De jeans is niet meer weg te denken uit je kledingkast. Waarschijnlijk draag je hem ook al langere tijd. In het begin zit je jeans altijd perfect, maar nadat hij meerdere keren in de wasmachine is geweest, verliest hij zijn pasvorm (en vaak ook kleur). Dit is zonde, want wáár ga jij opnieuw die perfecte jeans vinden? Er bestaat dus een trucje om je favo jeans schoon te houden, zonder dat er een wasmachine aan te pas komt. En wij verklappen hem aan je!

Huh? De vriezer?

Ja, het klinkt raar maar het is echt zo. Chip Bergh, CEO van Levi’s kwam met een geweldig alternatief. Want bij Levi’s wassen zij jeans dus niet in de wasmachine, maar stoppen ze de jeans een nachtje in de vriezer. Nu denk je waarschijnlijk “gadver, ze worden dus nooit écht gewassen?!” Nou dat klopt dus niet helemaal, want de vriezer doodt namelijk minstens net zo veel bacteriën als je wasmachine.

Het is eigenlijk heel makkelijk. Je legt je jeans (wel in een ziploc-zak die je goed dicht maakt) voor 24 uur in je vriezer. Et voíla, Hij komt er weer fris uit. Let wel op, want de vriezer doodt de bacteriën, maar haalt geen vlekken uit je favo broekkie. Daarom raden we aan om je jeans van tevoren even te behandelen op vlekken.

Nóg meer tips voor je jeans!
Iedere vraag die je hebt over je jeans: beantwoord

De mooiste jeans van dit moment.
4 jeanstrends van dit moment