Deze haartrend van ‘vroeger’ is weer helemaal terug

Dit kapsel ken je waarschijnlijk nog wel van vroeger. In de jaren 90 was het namelijk helemaal hip om je haar in een hoge staart te dragen en voor twee plukken haar los te halen. Dit kwam vooral omdat Rachel Green (Jennifer Aniston in Friends) dit ook had. Iedereen deed haar na. Liep jij er vroeger ook zo bij? Bereid je dan maar voor, want de trend komt weer terug. Je hebt verschillende soorten kapsels die van deze 90’s trend afgeleid zijn.

De ponytail

Allereerst natuurlijk de ponytail met plukjes. Maak een hoge staart en haal er aan de voorkant twee plukjes uit. Deze laat je langs je gezicht hangen. Het verschil met vroeger is dat we nu een rommelige staart maakten. In de jaren 90 moest alles strak naar achter (Hallo gabber). Gelukkig is het nu lekker nonchalant.

https://www.instagram.com/p/BpMBr8ki1_q/

De messy bun 

Ook zie je de messy bun regelmatig terug. Maak een hoge rommelige knot en zorg dat je, wederom, twee plukjes aan de voorkant van je gezicht los laat hangen.

https://www.instagram.com/p/BtK8Z4hDdn2/

De half bun

Dit is een nieuwe variant, maar zien we de laatste tijd het allermeest. Wij zijn fan! Doe de helft van je haar in een rommelige knot en laat weer twee plukjes langs je gezicht hangen.

https://www.instagram.com/p/BtNZUg5Fg-d/

 

’s Ochtends snel je haar fixen?
7 kapsels die je kan fixen in een halve minuut

Balayage helemaal jouw ding? Dan vind je deze haartrend ook tof.
Fan van balayage? dan wil je deze nieuwe haartrend checken!

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK