Deze producten zorgen voor volle wenkbrauwen

We dromen toch allemaal van de perfecte volle wenkbrauwen?! Zoals die van Cara Delevingne bijvoorbeeld. Volle wenkbrauwen zijn nu een enorme trend, maar niet iedereen is gezegend met mooie dikke wenkbrauwen. Gelukkig zijn er veel middeltjes waarmee je je wenkbrauwen voller kan laten lijken. Sommige oplossingen zijn heel logisch, maar er is ook een product dat je van je lover kunt stelen…

1. Rogaine Foam

Er is een product op de markt waar wij zelf nog nooit aan gedacht hadden om volle wenkbrauwen mee te creëren. En je kunt het stelen van de mannen. Met het product Rogaine Foam zorg je ervoor dat je haargroei wordt gestimuleerd. Hoe gebruik je dit product? Breng het twee keer per dag aan op je wenkbrauwen, één keer in de ochtend en één keer in de avond. Lees wel voor gebruik altijd even de bijsluiter. Gebruik niet teveel en zorg ervoor dat het niet in je ogen terecht komt. Laat het product intrekken (wat overigens best lang kan duren).

2. Vaseline

Iedereen heeft wel een potje vaseline in haar badkamer staan. En vaseline is o-ver-al goed voor! Het is een goede moisturizer voor je wenkbrauwen en zorgt dat ze niet droog worden. Je moet het alleen niet meer dan twee keer per week gebruiken, aangezien het een vrij dikke substantie is.

3. Olie om haargroei te stimuleren

Veel soorten olie zijn goed voor je wenkbrauwen, maar als je echt dikkere en volle wenkbrauwen wilt, kan je het beste voor olijfolie kiezen. Je kunt de olie puur aanbrengen of gemengd met wat honing. Laat het ’s nachts intrekken en was het er de volgende ochtend af met lauw water. Je zult na dit een aantal keer te gebruiken zeker verschil zien.

Ook amandelolie is geschikt. Dit zit vol met vitamine A, B en E en dit zijn supergoede vitamines die de haargroei van je wenkbrauwen stimuleert. Doe een beetje amandelolie op een wattenschijfje en smeer dit een paar keer in de week op je wenkbrauwen en… Tadááá supervolle wenkbrauwen!

4. Kokosolie

Ook kokosolie heeft dezelfde werking als amandel- en olijfolie. Je wenkbrauwen zullen er op een natuurlijke manier van groeien!

5. Eigeel?

Het is misschien niet zo fris, maar ook eigeel helpt bij het dikker maken van je wenkbrauwen. Het zorgt ervoor dat je wenkbrauwharen dikker en gezonder worden. Scheid het eigeel van het eiwit en klop het eigeel totdat het iets dikker is. Breng het daarna met een wattenstaafje aan op je wenkbrauwen en laat het ongeveer een kwartier inwerken. Haal het eraf met koud water en reinig het daarna nog met gezichtsreiniger..

6. Minder epileren

Natuurlijk moet je af en toe wel wat haartjes weghalen, maar probeer zo min mogelijk te epileren. Vaak haal je dan toch net iets teveel haartjes weg en krijg je lege plekken in je wenkies. Het duurt 6-8 weken voordat zo’n haartje weer terug gegroeid is, dus wees erg voorzichtig! Als je het dan toch wilt epileren, laat het dan door een schoonheidsspecialiste doen die weet hoe ze het moet doen.

READ NEXT
Make-up basics die je een natuurlijke look geven
Onmisbare tips voor de perfecte wenkbrauwen
Dit zijn de 5 meest gemaakte wenkbrauwfouten