Deze sport past het beste bij jouw sterrenbeeld

Keer op keer is het weer lastig om jezelf aan te moedigen om te gaan sporten. Hoe je het jezelf makkelijker maakt? Door een sport te kiezen die bij je past. Zo voelt het niet als een verplichting en blijf je gemotiveerd. Heb je al meerdere sporten geprobeerd, maar heb je jouw ideale sport nog niet ontdekt? Wij hebben de oplossing: kijk gewoon naar je sterrenbeeld.

Ram

Als ram ben jij avontuurlijk, energiek en moedig. Ook ben je erg positief ingesteld en zie je van alles en iedereen de goede kanten. Je houdt ervan om uitgedaagd te worden en gaat zeker niet voor een saaie sport. Sport je graag binnen? Dan is boksen perfect voor jou. Hou je ervan om lekker in de buitenlucht te zijn? Ga dan voor mountainbiken!

Stier

Een teamsport is erg geschikt voor iemand met het sterrenbeeld stier. Je bent verder niet een heel sportief type en houdt ervan om nieuwe dingen te proberen (dan hebben we het vooral over eten). Om toch in beweging te blijven kan je het beste een paar keer in de week gaan.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld tweelingen? Dan houd jij waarschijnlijk van socializen en nieuwe mensen ontmoeten. Sporten in je eentje is niets voor jou, dit doe je liever of in een team of samen met een sportbuddy. Ga daarom voor volleybal of tennis.

Kreeft

Als kreeft ben jij geen agressief type, jij houdt meer van rust en ontspanning. Een sport als boksen is niks voor jou, maar een wandeling maken of een yogales volgen is wél jouw ding. Zo kom jij tot rust, terwijl je ook in beweging bent.

Leeuw

Voor iemand met het sterrenbeeld leeuw is uitdaging belangrijk als het gaat om sport. Je houdt ervan om in de spotlights te staan en luistert het liefst de hele dag muziek, dus ga voor een groepsles als dansen, of een andere workout die op muziek gedaan wordt.

Maagd

Als maagd houd jij ervan om je eigen ding te doen. Een sport hoeft van jou niet competitief te zijn, jij doet het puur voor je eigen plezier, rust gezondheid. Baantjes trekken in het zwembad, een rondje rennen door het park of een Pilatus les volgen is wat je lichaam en hoofd rust geeft.

Weegschaal

Ben jij erg besluiteloos en kun je eeuwig twijfelen bij het maken van keuzes? Dat is typisch voor het karakter van een weegschaal. Wat jij nodig hebt, is een personal trainer die je vertelt wat je moet doen. Zo blijf jij gemotiveerd!

Schorpioen

Een schorpioen houdt van actie en probeert graag nieuwe dingen. Wat dacht je van jumping fitness? Of Boxen?Tijdens een les blijf je constant in beweging en train je je lichaam eens op een andere manier.

Boogschutter

Een boogschutter is een positief persoon en houdt wel van een avontuur. Daarom past wandelen in de ruwe natuur erg goed bij jou. Ga rotsen of bergen beklimmen en streep elke keer weer een bestemming van je bucketlist af.

Steenbok

Is jouw sterrenbeeld steenbok? Dan houd jij er waarschijnlijk van om in de natuur en de buitenlucht te zijn. Bootcampen in het park is daarom écht iets voor jou.

Waterman

Extreme sporten zijn niet weggelegd voor een persoon met het sterrenbeeld waterman. Kies voor een yoga les of iets anders leuks wat niet eens als sporten voelt, zoals trampoline springen!

Vissen

Ja, dit is geen grapje: een sport in of op het water is perfect voor mensen met het sterrenbeeld vissen. Baantjes zwemmen, aqua fitness, zeilen of surfen, het kan allemaal.

Laat je work-out nooit meer verpesten!
> Zo voorkom je steken in je buik tijdens sporten

Oeps, komt dit je bekend voor?
> Tekenen dat het tijd is om te gaan sporten

Fit zonder sportschool!
> Geen zin in de sportschool? Deze dingen zijn ook goed voor je lichaam

PHOTO CREDITS: ROBIN HAMERSTEEN