Dingen die je met je vader kan gaan doen

Cadeautjes verzinnen is altijd lastig. Vroeger kon je nog thuiskomen met een zelfgemaakte tekening die je tijdens het ontbijt gaf, maar daar kom je nu niet meer mee weg. Dat ontbijtje (of misschien toch liever brunch/lunch) die willen we nog best voor ’m klaarmaken (en hier vind je de lekkerste en makkelijkste recepten) maar een leuke activiteit met je favoriete man mag niet achterblijven.

Het blijft altijd lastig, weer een paar sloffen, sokken, een nieuwe portemonnee. Meestal geef je je vader iets wat hij nog nodig heeft, maar daar is toch niets leuks aan? Ga eens samen iets doen. Wij hebben de leukste activiteiten voor jou en je vader op een rij gezet.

1. Bezoek een concert

Ook al is zijn muzieksmaak totaal anders dan die van jou. Ga eens met hem mee naar zijn favoriete band of desnoods een coverband. Wedden dat hij het fantastisch vindt.

2. Boek een weekendje weg

Meestal deel je je vader altijd met je moeder, stiefmoeder en of zijn nieuwe vriendin, maar wanneer zijn jullie voor het laatst met z’n tweeën weggeweest? Of je nu de auto pakt of een vliegtuig boekt. Even samen een weekend er tussenuit, dit zijn de herinneringen die jullie voor altijd bij je houden.

3. Samen naar een voetbalwedstrijd

Mannen en voetbal. Altijd een goede combinatie. En ook al snap jij er niets van en vind je het maar een vreemde sport, het is ontzettend leuk om samen naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken. Er is ontzettend veel sfeer. Gewoon een beetje mee kletsen en juichen (op het goede moment).

4. Kaartjes voor een cabaretvoorstelling

Of je nou een grappig cabaretier hebt of niet, het is altijd leuk om dit samen te gaan bekijken. Kies een van zijn favoriete cabaretiers of neem hem mee naar een onbekende cabaretier, wie weet ontdekken jullie samen wel een nieuw opkomend talent.

5. Bierbrouwerij

Net als voetbal en mannen is bier en mannen vaak ook een geweldige combinatie. Ga samen naar een bierbrouwerij om eens wat nieuwe biertjes te proeven. Vaak heeft zo’n brouwerij ook een proeverij en een heerlijk terras.

6. Shoppen

Nu denk jij vast, dat vindt mijn vader echt niet leuk. Maar het gaat om doelgericht shoppen voor hem en niet voor jezelf. Voorbereiding is dus nodig, waar ga je precies heen? Dit is namelijk een mooi moment om hem te verlossen van die korte broek waar hij al 20 jaar mee loopt, iedere zomer. Bij Jack & Jones kan je bijvoorbeeld terecht voor de leukste korte spijkerbroeken voor mannen, en ook nog eens betaalbaar.

>READ NEXT
Instagram hotspots: Maastricht
Weekendje weg? Hier wil je DIT jaar nog naartoe
De leukste hotspots in New York