Dit draag je als je grote borsten hebt

Sommige vrouwen zijn gezegend met grote borsten. Toch vindt meer dan de helft van deze vrouwen dat ze niet echt “gezegend” zijn. Zij vinden het vreselijk. Juist voor die vrouwen hebben wij de 10 redenen waarom grote borsten hebben de bom is. Convince yourself! Wil je je borsten minder accentueren? Dan doe je dat het beste door deze tops te dragen:

Oversized
Wat voor vrouwen met grote borsten heel herkenbaar is, is dat de knoopjes van blouses soms niet goed aansluiten. Er ontstaat een gat tussen de twee knoopjes, waardoor iedereen kan zien wat je onder de blouse draagt. Een peek-a-boob momentje. De tip is dan ook om een blouse te kopen die één of twee maten groter is dan je normale maat. Hierdoor voorkom je de peek-a-boob momenten en zit je blouse waarschijnlijk ook veel lekkerder.

Donkere kleuren en prints
Donker gekleurde items kunnen delen van het lichaam versmallen, terwijl lichte kleuren juist de aandacht erop leggen. Als je gezegend bent met grote borsten wil je ze niet verbloemen, maar misschien ook niet accentueren. Een oplossing hiervoor is het kopen van donkere items of items met prints en patronen. Ze kunnen jouw lichaam accentueren zonder extra poespas die erbij komt kijken.

De V-line
Er zijn vrouwen die aanhangers zijn van de uitspraak “if you’ve got it, flaunt it”. Hoe kan dat nou beter dan met een V-line shirt? De V-line zorgt ervoor dat je je rondingen als het ware ‘breekt’ waardoor je borsten minder opvallen. Wel is het zo dat je een decolleté showt, maar als je dit in de juiste verhoudingen doet (dus niet met een te kort rokje) is dat prachtig.

READ NEXT:
De grootste mythes over borsten op een rij!
10 redenen waarom grote borsten hebben de bom is

Source: TheyAllHateUs