Tops met blote rug? Zo doe je dat met grote borsten

Grote borsten, wie ze niet heeft kan soms jaloersmakend kijken naar een ander. Maar voor vrouwen met grote borsten is het echt niet altijd een pretje. Meer dan de helft van deze vrouwen vindt dat ze niet echt “gezegend” zijn.

En ergens is dat wel te begrijpen nu de zomermaanden weer voor de deur staan. Zin in mooie zomerjurkjes met een open rug? Maar hoe doe je dat, je kan zomaar zonder BH. Wij hebben de tips voor je klaar staan. Deze zomer kan jij ook gewoon een jurk met een open rug dragen.

Plak-BH

Ho, stop. Dit heb je waarschijnlijk al een keer geprobeerd (en waarschijnlijk met een teleurstellend resultaat). Maar inmiddels zijn er heel veel andere (verbeterde) optie. Wij hebben het internet en de reviews afgestruind naar de plak bh’s die de beste ondersteuning bieden voor de grotere boobies. Dit zijn de best beoordeelde:

Cups

Er zijn tops en jurkjes waar al cups inzitten. Maar je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen deze er zelf in te naaien. Het is even een werkje maar dan heb je ook wat.

jurkje met blote rug

Tape

Je hebt het vast weleens gehoord, dat Kim K. haar borsten in-tapet. Dit kan je het beste doen met gaffer tape. Deze tape is namelijk steviger dan schilderstape en doet geen pijn als je het er afhaalt.

Halter

Ga voor een top of jurk met een halter. Als de jurk wat strakker zit, zorgt deze ervoor dat je boezem mooi recht blijft zitten en niet te veel beweegt.

Show off

Sommige beha’s zijn te mooi om te verstoppen onder een tee. Zo’n top met een open rug geeft je de kans om je beha te showen. Zichtbare bh’s waren een tijdje geleden misschien not done maar tegenwoordig mogen gezien worden (graag zelfs!). Zet je rug eens flink in de spotlight.

[show_boutique_widget id=”716257″]

Bringing sexy back..
De tops met een blote rug die je NU wil hebben

Want het wordt tijd voor tops met een blote rug…
Zo fix je die onzuiverheden op je rug

We help you out!
>Dit zijn ze: de kledingtips voor grote borsten

PHOTO CREDITS: JOLIE LOT