Dit is de avocado 2.0

De avocado: een must voor alle healthy fans. Erg voedzaam en vol met goede vetten. Bovendien hartstikke lekker op een rijstewafel of volkoren cracker! Maar je kunt avocado natuurlijk ook heerlijk met avondeten combineren. Lekkere salades, guacemole voor op burgers, in je tortilla wraps… Wij hebben er nu al zin in. Maar tegenwoordig kan het zelfs nog gezonder dan het is!

Er bestaat namelijk een avocado 2.0: de SlimCado. Hierin zit minder dan de helft van het vet van een normale avocado. De SlimCado bevat meer vezels en bevat wel 60% minder vet. Je denkt misschien dat deze avocado niet natuurlijk gegroeid is maar dat is het dus wel. Volgens Brooks Tropical, de uitvinder van deze avocado, is het een natuurlijk product. Je kunt ‘m vooral herkennen aan z’n gladde buitenkant. Waar de normale avocado een hobbelig oppervlak heeft lijkt deze SlimCado meer op een mango.

Deze genoemde SlimCado is helaas nog niet in Europa verkrijgbaar maar Brooks Tropical zou al meerdere aanvragen hebben gehad! Waar zou jij voor kiezen: de normale avocado of de avocado 2.0?

READ NEXT:
Zo heb je altijd een eetrijpe avocado
Zó snijd je een avocado
Recept: healthy chicken avocado burger

Source: Websta

We love Avocado

Avocado: lekker door je salade, smoothie of als snack met een beetje peper en citroensap. De variaties zijn eindeloos. De vrucht komt oorspronkelijk uit Mexico

Lees meer »