Dit is de jas die iedereen zou moeten hebben

Winterjassen, ze kunnen je outfit in één keer nog knapper maken. Met een mooie statement coat maak je van een basic outfit bijvoorbeeld een echte parel. Heb je juist opvallende schoenen of een opvallende broek aan? Dan staat een neutralere jas hier beter bij. En dan hebben we het niet over zwart of grijs. Denk bijvoorbeeld aan een camel coat!

Een camel coat is dé winterversie van de leren jas! Hij staat classy én cool en eigenlijk overal gewoon goed bij. We vertellen je graag waarom jij deze jas ook aan wil schaffen. Lees snel verder en shop de mooiste.

Fashion statement

De klassieke camel coat is een fashoin statement onder de jassen. Maar echt, hij staat altijd chic, flattering en het is een tijdloos item (net zoals de leren jas) dat niet uit de mode zal gaan, geloof ons maar. Ieder jaar zien we deze jassen weer terugkomen in het straatbeeld.

The new ones

We zien de camel coat dit najaar in een paar knappe variaties! Als je meer van opvallen houdt, ga je voor deze jassen. De opties zijn eindeloos: asymmetrisch, oversized of met een riem. Ze zijn perfect om te dragen over je fijne warme knit en een knappe jeans. Hier kom je iedere koude dag mee door. Welke kies jij?

Benieuwd welke lengte jas het best bij jou past?
> Wij geven je de tips

READ MORE:
De teddyjassen waar je dit seizoen in wil overwinteren
Styled by Manon – Deze jas komt bovenaan ons verlanglijstje te staan
> De regenjassen die jij NU nodig hebt

[show_boutique_widget id=”649559″]
PHOTO CREDITS: SHOPPISTICATED