Dit is waarom je haar altijd beter zit op vakantie

Op vakantie heb je altijd van dat heerlijke haar. Zeezout maakt je haar wat stugger en door het natte haar dat door de zon opdroogt, krijg je eindelijk die perfecte beach waves. Dit zorgt ervoor dat je ’s avonds maar een paar keer met je handen door je haar hoeft te gaan. En voilà, het zit perfect. We love it. Zo’n perfect kapsel waar je nauwelijks tijd aan hoeft te besteden.

Geniet er maar van, want helaas blijft ons vakantie haar niet lang zitten. Zodra je terug bent in Nederland, zijn die beach waves alweer verdwenen. Net als je mooie kleurtje (lees hier hoe je die langer kan behouden). Föhnen.. stijlen… krullen… We doen er alles aan om die prachtige vakantie lokken terug te krijgen maar niks lijkt te werken. Hoe je die beach waves thuis creëert? Wij hebben de tip voor je.

Salty hair

Je zou natuurlijk een dagje strand in kunnen plannen. Maar wil je ook dat mooie vakantie kapsel zonder dat je naar het strand gaat? Ga dan voor een sea salt spray. Deze spray creëert structuur in je haar. Warrig en stug maar dan in de goede zin. Breng een flinke hoeveelheid spray aan op handdoek droog haar. Vervolgens laat je het haar drogen aan de lucht of pak je even de föhn erbij. Het effect? Een heerlijke bos vakantie haar. Alsof je zo van het strand komt gerold. Hier shop je de beste sprays!

Binnen no time stijlvol haar
>Snelle haarstijlen om het warme weer mee te overleven

Om je haar zacht, glanzend en gezond te houden.
Met deze producten bescherm je je haar tegen de zon

Deze wil je meteen proberen!
Dit zijn de lekkerst ruikende droogshampoo’s OOIT

PHOTO CREDITS: ROBINHAMERSTEEN