Dit past het beste bij jouw figuur

Je staat weer eens voor de spiegel en weet gewoonweg niet hoe je de lichaamsdelen waar je onzeker over bent, gaat verdoezelen. Niemand mag die brede heupen zien en het liefst verberg je je buikje ook nog een beetje. Maar wat werkt dan wel? Want in jouw beleving ziet IEDEREEN hoe breed je bent in deze broek. Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor je hopelijk wat positiever naar jezelf gaat kijken.

In tijdschriften en op het internet lees je regelmatig “zo kleed je je als je een peervormig lichaam hebt”. Erg leuk al die soorten fruit, maar wij zijn er absoluut geen fan van. We zijn geen levenloze objecten, maar mensen. Sterke, mooie vrouwen! Wij plaatsen onszelf liever niet in een hokje, of ons figuur nou op een appel of peer lijkt of niet. Daarnaast vinden we dat je gewoon lekker aan mag trekken waar jij je goed bij voelt (maar willen we je toch een aantal tips geven. Doe ermee wat je wil).

Laten we het allemaal eens op een positieve manier interpreteren. Waarom kijken we altijd als eerste naar de negatieve punten van onszelf? Terwijl daar tegenover genoeg positieve punten staan. Je hebt dan misschien wel wat bredere heupen, maar jij hebt wel een smalle taille en een goed stel borsten. You go girl, show them what you got!

Mooie armen

Je volgt niet voor niets iedere week die bokslessenHard work pays off. Die strakke, gespierde armen mogen gezien worden. Ga voor een mouwloze top, hierbij trekken je armen meteen de aandacht. We kunnen ons voorstellen dat je met deze Nederlandse temperaturen niet altijd in staat bent om een mouwloze top te dragen. Ga dan voor een top met kanten- of gaasmouwen. Nog een goede tip; draag lichte bovenkleding en combineer het met een donkere broek. Zo trek je de aandacht naar het bovenste deel van je lichaam.

Show je decolletté

Als jij gezegend bent met een goed stel borsten, mag je ze laten zien ook. Je kan ze op verschillende manieren laten zien. Een diep uitgesneden V-hals hoeft niet altijd ordinair te zijn. Ga voor een chique jurk met diepe V-hals. Geen jurkjes type? Combineer dan een top met V-hals met een wat stoerdere broek. Bijvoorbeeld een mom jeans. Houd de rest van je lichaam bedekt. Zo zorg je ervoor dat je outfit klasse uit blijft stralen.

Mooie schouders

Heb jij een stel prachtige schouders en ben je er trots op? Dan ben je vast wel bekend met de off-shoulder tops. Maar als je dacht dat je nog een paar maanden moet wachten met het dragen van off-shoulder tops heb je het mis. Deze kunnen ook nu prima gedragen worden. Ga wel voor een variant met lange mouwen.

Eindeloze lange benen

Ben jij één van die lucky mensen die gezegd is met een stel lange, slanke benen? Dan mag je daar zéker de aandacht op vestigen. Mini-jurkjes en schoenen in een nude kleur zijn perfect voor jou. Ga wel voor een top met lange mouwen, zodat de aandacht naar je benen gaat.

Smalle taille

Hallo vrouwelijk silhouet! Dit accentueren vrouwen al eeuwen. Vroeger deden ze dit met corsetten, maar inmiddels hebben we deze ingeruild voor een nieuwe beste vriend, namelijk de riem. We schreven laatst een artikel over hoe je deze het beste kan dragen.

Billen, billen en nog eens billen

Of je nou dagenlang hebt staan squatten in de sportschool of er al van nature mee gezegend bent, één ding is zeker. Trots mag je er op zijn. Skinny jeans laten je billen mooi uitkomen. Liever een rok? Ga dan voor een kokerrok.

Deze jurkjes staan iedereen fantastisch
Vier type jurkjes die bij IEDER figuur knap staan

Wat voor gezichtsvorm heb jij?
> Het perfecte kapsel voor jouw gezichtsvorm

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK