Dit zijn dé zes beauty trends voor aankomende winter!

It is almost the most wonderful time of the year! En daarom vertellen wij jou wat dé zes beauty trends voor deze winter zijn om zo fashionable mogelijk op je feestjes te verschijnen.

1. Sieraden in het haar
Met de feestdagen voor de deur, krijg je zin om jezelf helemaal glamorous te maken. Denk bijvoorbeeld aan sieraden in je haar. Sieraden in je haar? Ja, echt! Strass haarspelden of gekleurde haarbroches, je kunt het zo gek maken als je zelf wil, want alles kan aankomende winter! Wat ook hot is, is de bun cuff.

[show_shopthepost_widget id=”2118359″]

2. Focus op de wimpers
Pak je kunstwimpers maar tevoorschijn! Kunstwimpers kunnen je een totaal andere look geven. Maak je gezicht simpel op en pak juist uit met je wimpers. Ga voor subtiel zwart, de Bambi look of juist over the top met gekleurde mascara. En zo kun je ze het beste aanbrengen!

[show_shopthepost_widget id=”2118364″]

3. Metallic oogschaduw
Veel make-up artists brachten afgelopen shows zilveren, gouden en bronzen oogschaduw aan bij de modellen en een heuse trend was geboren. Metallic oogschaduw is niet alleen in dezelfde kleur te gebruiken, maar kan ook prima gemixt worden met elkaar. Daarnaast kun je deze oogschaduw ook gebruiken als highlighter. Is je oogschaduw gebroken? Niet getreurd, lees hier hoe je hem weer heel kan maken.

[show_shopthepost_widget id=”2118392″]

4. Donkere lipstick
Wat je veel kon zien op de catwalk was dieprode, bijna zwarte, lipstick. Geef ze extra aandacht door je make-up verder zo basic mogelijk te houden (en zo voorkom je lippenstift op je tanden!). Je kunt daarnaast een gloss gebruiken (ook een trend) om je lippen wat meer glans te geven.

[show_shopthepost_widget id=”2118416″]

5. Navy nagellak
Eén van de nieuwste trends deze winter is navy nagellak. Deze tijdloze kleur is goed te combineren met een little black Christmas dress, maar kan ook prima matchen met een jeans.

[show_shopthepost_widget id=”2118435″]

6. Arty eyeliner
Ben je niet bang voor een gedurfde look? Kies dan voor een artistieke eyeliner. Onder andere Kenzo en Oscar de la Renta maakten al gebruik van deze trend op de catwalk. Naast zwart, kun je ook kiezen voor kleur. Lees hier welke eyeliner look nog meer trending is.

[show_shopthepost_widget id=”2118496″]

 

READ NEXT
8 beauty regels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden
Zo blijft je nagellak twee keer zo lang zitten!
De tips voor de perfecte oogschaduw

PHOTO CREDITS: dropdeadgorgeousdaily.com