Dit zorgt ervoor dat je sieraden er goedkoop uitzien

Sieraden maken je outfit helemaal af. Ze geven een finishing touch aan een outfit. Je hebt echte sieraden, maar ook ‘fake’ sieraden. Dit houdt in dat het sieraad niet van echt goud of zilver is gemaakt. Is dat erg? Nee, helemaal niet! Het is juist leuk als je lekker vaak kan variëren met oorbellen, ringen of kettingen. Maar waar moet je nou opletten als je ‘fake’ sieraden koopt? En hoe houd je ze mooi? Wij hebben tips voor je.

Verkleurde sieraden

Er zijn op het internet talloze leuke sieraden te vinden. Je hebt ze in alle soorten en maten. Wij vinden het ontzettend tof om bijvoorbeeld verschillende soorten kleine oorbelletjes met elkaar te combineren of meerdere kettinkjes bij elkaar te dragen. Aangezien we continu willen wisselen kopen we liever de betaalbare ‘neppe’ variant. Vooral als het een tijdelijke trend is, sparen wij liever ons geld voor een tijdloos item. Dit is top, want dan kun je variëren. Deze zijn vaak gold plated of silver plated. Na een tijdje zal je sieraad gaan verkleuren. Dit willen we natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen want dit laat je oorbellen er heel cheap uitzien. Maar hoe zorg je nou dat je sieraden mooi blijven? Daar hebben wij eerder een artikel over geschreven.

Statement sieraden

Je simpele outfit een feestelijke uitstraling geven? Dit doe je natuurlijk met statement sieraden. Alleen wil je waarschijnlijk geen fortuin aan deze sieraden uitgeven, omdat je ze niet dagelijks draagt. De goedkope varianten kunnen vaak nep ogen. Voor statement sieraden worden vaak sierstenen gebruikt. Ga voor een sieraad met mooie stenen en zorg er voor dat de folie die aan de achterkant van de (neppe) steen zit, niet te zien is. Het laatste wat je wil, is dat je sieraden goedkoop lijken. Hierdoor zie jij er ook minder classy uit. Sieraden met mooie sprankelende stenen, die moeten we hebben. Hier moet je dus goed op letten wanneer je op zoek gaat naar statement sieraden met stenen.

Wel echte gouden of zilveren sieraden in huis? Deze maak je zo schoon:
>  Je sieraden schoonmaken doe je zo

Benieuwd welke kleur jou het beste staat? Lees het hier:
>Wat staat jou mooier: goud of zilver?

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK