Drankjes waar je een plattere buik van krijgt

Op een warme dag kan een glas ijskoude limonade natuurlijk heerlijk zijn. Maar om nou te zeggen dat het echt gezond is (not really, right?). En we zijn natuurlijk net zo goed bezig met de #100daysHKMX challenge, dus dat willen we liever niet verpesten. Gelukkig zijn er een aantal lekkere drankjes waar je juist een plattere buik van krijgt. En dat is waar we deze zomer naartoe werken…

Watermeloen juice

Watermeloen is natuurlijk heerlijk zoet, maar bevat een stuk minder calorieën en er zijn geen suikers toegevoegd. Doe een stuk watermeloen in de blender en je hebt een ideale vervanger voor een lekker verfrissend glas frisdrank. In watermeloen zit een stofje (arginine), dat ervoor zorgt dat je lichaamsvet verminderd en het stimuleert je spiermassa.  Dit willen we de hele zomer drinken!

Water

Naast dat water de vochtbalans in je lijf goed op pijl houdt zorgt dit drankje er ook nog eens voor dat je een vol gevoel hebt (waardoor je minder gaat snoepen). Daarnaast vermindert water een opgeblazen buik, waardoor je buik platter wordt. Zin in een andere variant? Ga dan eens voor cactuswater!

Peppermint tea

Dit drankje helpt je buik om vet te verwerken en zorgt ervoor dat voedsel met een hoog vetgehalte (zoals hamburgers) sneller worden afgebroken. Daarnaast is het een perfecte dorstlesser op een zonnige dag.

Groene thee

Groene thee bevat antioxidanten die buikvet verminderen. Drink een kop groene thee voordat je aan je workout begint en het zorgt voor nog meer vetverbranding tijdens het sporten!

Naast water zijn er dus ook nog andere drankjes die zorgen voor een plattere buik. Welcome healthy lifestyle!

P.S. Zin in een healthy snack? Maak dan eens de MonStyle happy meal!