Festival items die net even anders zijn

Op een festival (dit zijn de leukste festivals dit jaar) zie je vaak dat veel mensen dezelfde items dragen. Dit wil je liever voorkomen, toch? Of dat je iedereen rond ziet lopen met fringes. Fringes kunnen hartstikke leuk zijn, maar niet als iedereen het draagt omdat het een echte festival look geeft. Nee, wij zijn toe aan iets nieuws! Iets waardoor we net even anders zijn dan alle andere. En dit zijn de items die daarvoor kunnen zorgen:

 Dungarees

Dungarees zijn weer helemaal terug en dan hebben we het vooral over de korte dungarees. Dit item kun je juist leuk op een festival dragen. Het is net even anders dan een standaard jurkje en daarom perfect als een van jouw festival outfits. Het ideale aan een dungarees is dat je onder de dungarees een ‘basic’ shirtje kunt dragen. Dus je hoeft ook niet dagen lang opzoek te gaan naar een hele outfit, je bent al bijna klaar!

Metallic

Metallic kun je alleen in de winter dragen? Echt niet! Ook in de zomer is het leuk om metallic te dragen. Je hebt namelijk rokjes, broekjes en nog veel items die je hartstikke leuk kunt dragen naar een festival. Door metallic valt je outfit zeker op en hij zal zeker niet saai zijn!

Wide leg trousers

Altijd lastig op zo’n festival. Overdag is het warm en ’s avonds koelt het af. Ideal is dan een wijde broek. Overdag lekker luchtig en ’s avonds bedekt het je nog net genoeg. Daarnaast staat zo’n broek netjes, perfect te combineren met stoere sneakers of mooie sandalen. Oh, en wist je dat je van de wide leg trouser twee keer zulke lange benen krijgt?

Shorts met print

Het standaard denim shortje wordt vervangen door een short met print. Ideaal als je even wat anders wilt, daarnaast ook weer zo eenvoudig te combineren. Witte top, leuke laarsjes en GO!

Vergeet deze items ook niet!
Deze items wil je dit festivalseizoen in je kast hebben

En heb je nog een goed schoentje nodig?
4x de fijnste festival schoenen

PHOTOCREDITS : LILYPALM

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »