Films in de bioscoop die je NU wil zien

Het is de tijd van het jaar waarin we weer meer films en series gaan kijken, omdat het veel te koud en vies weer is om naar buiten te gaan of überhaupt iets uit te voeren. Als je dan toch op een andere plek dan je eigen bank of bed een film will kijken kan je ook een gezellig avondje naar de bioscoop gaan. Maar welke films die nu in de bioscoop draaien moet je gewoon gezien hebben? Wij hebben de leukste en beste films voor je op een rijtje gezet.

A Star Is Born

Grote kans dat je al wel iets van deze film voorbij hebt zien komen, want het schijnt een hele grote hit te zijn. De film komt oorspronkelijk uit 1937 en dit is de derde verfilming, maar volgens ons ook de beste! De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley Cooper en jawel, Lady Gaga. Het verhaal gaat over een meisje, Ally, die al een tijd worstelt met haar carrière om zangeres te worden en ze is klaar om haar droom op te geven. Totdat ze Maine ontmoet. Hij vindt dat ze haar plek op het podium moet opeisen en ervoor moet gaan. Er bloeit iets tussen de 2 op, maar wanneer Ally op het grotere podium terecht komt begint de liefdesrelatie af te takelen.. Het is een heel mooi en dramatisch verhaal waar je de tijdens de film helemaal in zit, dus ga hem snel kijken in de bioscoop nu het nog kan!

The Girl In The Spider’s Web

Dit is een film uit de populaire boekenreeks Millennium. Het is de verfilming van het vierde boek en de hoofdrollen worden gespeeld door Claire Foy en de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks. Lisbeth (Claire Foy) is een hacker en komt in de problemen, omdat ze in een web van cybercriminaliteit, leugens en criminele overheidsinstanties terecht komt. Camilla (Sylvia Hoeks), speelt de slechte zus van Lisbeth die haar het leven nog moeilijker maakt. Deze spannende en absurde film wil je gezien hebben in de bioscoop.

Halloween

Dit is een horror film die je zeker wilt zien dit najaar. Het is een vervolg op de oorspronkelijke film uit 1978 en de hoofdrollen worden gespeeld door Jamie Lee Curtis, Judy Greer en James Jude Courtney. Het verhaal gaat over een vrouw, Laurie Strode, die nog steeds dagelijks nadenkt over de gebeurtenissen van 40 jaar geleden, waarbij ze bijna werd vermoord door een angstaanjagende moordenaar met een masker. Hij werd toen gearresteerd, maar wanneer Myers (de moordenaar) vervoerd wordt van de ene naar de andere gevangenis komt hij weer op vrije voeten en begint de nachtmerrie van Laurie opnieuw. Heb je zin om met Halloween een spannende horrorfilm te kijken? Ga dan snel deze film bekijken in de bioscoop!

Bad Times At The El Royale

Deze film speelt af in 1969 en gaat over 7 vreemden die elkaar ontmoeten in het hotel El Royale. Het is een vervallen, duister hotel en de mensen die daar komen hebben ook allemaal een duister geheim. In het hotel krijgen ze allemaal een laatste kans om geluk te vinden in hun leven. Het is een hele spannende thriller met veel momenten die je niet snel zal verwachten. Een echte aanrader om te gaan kijken in de bioscoop.

READ NEXT
De leukste films op Netflix die je echt wilt zien
19 films voor een heerlijk avondje à la Bridget op de bank
Zo weet je precies welke serie je nu wil gaan kijken