Ga je morgen naar het strand? Dit wil je meenemen!

Zou je je blonde haren graag weer een tintje lichter willen maken voor de zomer? Als je het bij de kapper laat doen, kan dit nogal prijzig zijn. We willen natuurlijk ook nog vakantiekleding shoppen.. Maar gelukkig is hier een oplossing voor: blondspray. Het enige wat je hoeft te doen, is de spray over je haar te verspreiden. Vervolgens licht het vanzelf op. En ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar. De sprays werken extra goed als je haar in aanraking komt met warmte (door de zon!). Dus als je een dagje naar het strand gaat, neem je hem dan vooral mee. Shop je blondspray hieronder:

Hema blondeerspray

Met de blondeerspray van Hema kun je je blonde tot middenbruine haar voor maar 3 (!) euro één of twee tinten lichter maken. Verdeel de blondeerspray over handdoekdroog haar en kam het vervolgens door. Er wordt geadviseerd om de spray niet vaker dan 2 keer per week te gebruiken. Anders zou het kunnen zijn dat je haar beschadigd raakt.

Kruidvat Blondspray

Voor een euro meer kun je de blondspray van Kruidvat inslaan. Ook deze blondspray is dus erg betaalbaar, en ook hier horen we goede verhalen over. Volgens de verpakking kun je hem gebruiken om je hele haar op te lichten, highlights te creëren of om uitgroei bij te werken.

 

John Frieda Go Blonder

Bij Kruidvat, maar natuurlijk ook bij andere drogisterijen, is ook de John Frieda Go Blonder verkrijgbaar. Deze spray is iets duurder (€10,09), maar zorgt er zeker voor dat je haar blonder wordt. Je haar licht geleidelijk op in 3 tot 5 keer en na 10 keer is je haar maximaal opgelicht.

Let op: Gebruik het product met mate en houd het resultaat in de gaten. Als je het te vaak gebruikt, kan je haar er geel uit komen te zien en beschadigen. Daarnaast krijg je dan net als met verven last van uitgroei.

Er zijn zoveel verschillende tinten..
> Zo kom je erachter welke kleur blond jou perfect staat

Geen last meer van een gele gloed!
> Dit is de zilvershampoo die ECHT werkt

Dit wil je ook even lezen:
> Zo krijg én houd je de mooiste haarkleur ooit