Geen trouwringen, maar wat dan wel?

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom je geen trouwring om wil. Misschien voor je werk, kan je huid er niet tegen, vind je het zelf niet fijn of vind je het gewoon te standaard? Dan wil je op zoek naar iets anders, maar wat dan? Wij hebben een aantal alternatieven voor je gevonden!

Kies een ander sieraad

Inplaats van een ring, kun je natuurlijk ook een ander sieraad kiezen. Zo kun je kiezen voor een armband of een ketting. Ook in deze sieraden kun je elkaars initialen of de datum van jullie bruiloft graveren. Je zou zelfs nog kunnen kiezen voor oorbellen.

Een horloge

Dit is misschien ook wat stoerder voor de man. Tegenwoordig kun je zoveel verschillende soorten horloges kopen. Je kunt daarom ook kiezen voor een heel uniek horloge of een horloge waar je bijvoorbeeld de initialen in kunt zetten. Let wel, een horloge gaat niet een eeuwigheid mee!

Een tattoo

Als je trouwt is het voor altijd, toch? Dan is er toch niets leuker dan samen een tatoeage laten zetten? Wat veel wordt gedaan is een ring tatoeëren maar je kan er ook voor kiezen om matching tattoos te nemen. Wij hebben een aantal voorbeeldjes opgezocht, zo willen wij ook wel trouwen…

 

WIL JE MEER LEZEN OVER TROUWEN?
Dit trek je aan als je niet in een jurk wil trouwen.
Er komt een nieuwe budget trouwjurkenlijn!
Dit is de most wanted verlovingsring van de hele wereld

PHOTOCREDITS : MADEWITHLOVEBRIDAL