Geen zin in trends? Deze items gaan langer dan een seizoen mee

Vind jij het ook zonde om voor één seizoen een item te kopen? Wij snappen je helemaal. Het is ook zonde om het item daarna weer diep in je kast te stoppen. En dan maar hopen dat die weer terugkomt. Maar er zijn dit seizoen gelukkig genoeg trends die wel veel langer dan een seizoen meegaan. Welke dat allemaal zijn? Dat lees je hieronder.

Polkadots

Ieder jaar komen ze weer terug, maar dit jaar zijn ze wel degelijk anders. Op dit moment kan je het beste kiezen voor de zwart/wit variant. Dit zijn namelijk kleuren die overal op passen. Zo kan je de polkadot ook makkelijker combineren. Je bent namelijk binnen no time klaar met een goede jeans.

[show_shopthepost_widget id=”2835298″]

Leopard

Wat ons betreft is leopard inmiddels ‘a neutral’. Ja, je weet het nu wel wij zijn er fan van. De print geeft namelijk een speelse finishing touch aan je outfit. En daar zijn wij gek op. Dus sla hem maar goed in. De mooiste vind je hier.

[show_shopthepost_widget id=”2833569″]

Metallic

Metallic is al tijden te vinden in de winkels en keer op keer shoppen we weer nieuwe items. Metallic is echt niet alleen meer voor tijdens de Kerst of met Oud en Nieuw. Vooral metallic schoenen; zijn we dol op!

[show_shopthepost_widget id=”2833603″]

Checkered blazer

De checkered blazer zien we nu overal in de winkelstraten. Ze zijn gewoon niet meer weg te denken. Deze tijdloze print is ook nog eens geschikt voor op kantoor. Weet jij niet zo goed hoe je hem kan stylen. Geen probleem lees dan deze Styled by Manon.

[show_shopthepost_widget id=”2833551″]

Grote truien

Een grote trui is ook echt item wat niet zal verdwijnen. We houden er allemaal van om in de winter in onze warme grote trui te lopen. Het liefst wonen we erin. Het is ook de fijnste basic voor de winter. Als je wil dat je trui wat langer meegaat kan je kiezen voor neutrale kleuren zoals gebroken wit, donkerblauw, zwart en grijs.

[show_shopthepost_widget id=”2833582″]

Blanket coat

Loop jij in de winter het liefst de hele dag met een deken om? Dan is deze trend iets voor jou. De blanket coat is zo groot, het is net alsof je je dekbed mee naar werk neemt. Lekker voor de koukleumen onder ons! En nu maar gewoon hopen dat deze trend heel lang blijft. Je kan hem altijd nog gebruiken voor in huis!

[show_shopthepost_widget id=”2833581″]

Moeite met fijne checked blazer vinden?
> Hier vind jij de mooiste

Erger jij je ook hieraan tijdens het online shoppen?
> De grootste ergernissen tijdens het online shoppen

 

PHOTO CREDITS: unknown