Gescheurde broek? Zo los je het op!

Je bent eigenwijs geweest en hebt die spijkerbroek to die for gekocht in de sale. In je ‘gewone’ maat, maar of dat nou zo slim was, nadat je 10 kg zwaarder terug bent gekomen van twee weken kamperen? Jij vond in ieder geval van wel. Ondanks het feit dat je niet kunt ademen, je knoop dicht houdt met behulp van een elastiekje en dus ook alleen lange shirts kunt dragen, vind jij het alles waard.

Jouw leven is leuk. Je hebt alles op orde, totdat je besluit je over te geven aan het fenomeen daten. Nou is dit al een gebeurtenis die zich een keer in de vijf jaar voordoet (deze tekst is helemaal niet autobiografisch), besluit je toch die nieuwe, ietwat oncomfortabele spijkerbroek aan te trekken. De picknick-date was zeer geslaagd, je hebt afscheid genomen met een ongemakkelijke kus en springt (letterlijk) op je fiets. En dan hoor je het. Je broek scheurt. Net onder je bil. Oké, gauw zitten en vrolijk wegfietsen, dan ziet niemand het. Maar je hebt geen tijd om naar huis te gaan dus dit moet zo snel mogelijk opgelost worden…

Helaas is er niet erg veel wat je op zo’n moment kunt doen. Wel kun je ervoor zorgen dat je te allen tijde naald en draad standaard in je tas hebt zitten, zodat je op dit soort momenten snel de wc in kunt vluchten en de boel even tijdelijk, oplossen. Daarnaast kun je, aangezien je toch al aan het daten bent, een mooie hipster uit je ondergoed lade vissen zodat je op alles voorbereid bent. Ook op een gescheurde broek, want je ondergoed mag gezien worden. Tenslotte kun je een leuk strijkembleem op het gat strijken (of naaien), helemaal hip en het los het probleem nog op ook!

[show_shopthepost_widget id=”961777″]
Source: Alex-closet