Het item dat je eindeloos kan combineren

Denim, denim, denim, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Skinny jeans, denim jackets en natuurlijk denim skirts. De denim skirt is veel te zien deze zomer dus haal hem maar weer uit de kast. De zon schijnt, ieder weekend is er weer een ander festival en jij bent ready to show your legs. Moeite met de denim skirt combineren? No worries, we’re here for you.

Naar werk

Een denim skirt is niet de meest voor de hand liggende (en handige) optie om naar werk aan te trekken. Natuurlijk scheelt dit per kantoor en kan jij zelf het beste aanvoelen of dit gewenst is. Mocht je het willen proberen, combineer de denim skirt dan met een nette blazer. Zo maak je jouw outfit direct een stuk zakelijker. En let wel op, hoe kort is te kort?

In het weekend

Een tijdloze en toch stijlvolle combinatie is de denim skirt met een plain white tee. Met zo’n rustige outfit kan je de accessoires het werk laten doen. Kies voor een opvallend paar schoenen en een knappe tas. Perfect voor een casual dagje tijdens je vakantie of voor een chille zaterdag.

Op een festival

Zo’n denim skirt is heerlijk voor een festival, daar wil je stoere laarsjes bij dragen. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat ze vies worden. En als het ’s avonds wat kouder wordt? Dan trek je er gewoon een dunne panty bij aan. Je look blijft op en top en je benen lekker warm.

Als het kouder is

Een combinatie waar wij allemaal dol op zijn, is de trui-met-rok-combinatie. We blijven de denim skirt combineren, keer op keer weer. De hele winter door. En zelfs in de zomer dragen we het, met een dunne oversized trui die nonchalant in onze broek is gestopt. Heerlijk als het wat kouder wordt na een lange dag op het strand.

 

Wil je de denim skirt combineren? Bekijk het hieronder!

De outfit die je nu aan kan met het afwisselende weer.
De outfit die je NU aan kunt

Je wilt er natuurlijk niet bezweet aankomen.
Dit draag je in de zomer naar een sollicitatiegesprek

 

 

PHOTOCREDITS ANOUK YVE