Het item dat vrouwen het liefst zien bij mannen

Zo zien we hem het liefst

We hebben je verteld wat mannen de mooiste outfits vinden bij ons, en welke kleur lipstick ze het liefst zien, maar waar we het nog niet over gehad hebben is wat wij nou het mooiste vinden bij hen. Welke outfits zien we nou het liefst bij een man? Nou, daar hebben wij het op de redactie even goed over gehad.

Het item dat vrouwen het liefst zien bij mannen

Na lang overleg waren we eruit. Het item dat mannen volgens ons niet genoeg kunnen hebben, kopen en dragen is het overhemd. En dan het liefst een witte, zwarte of lichtblauwe. Waarom? Nou, zo’n overhemd staat knap onder een trui, met een pak, op een pantalon of gewoon met een spijkerbroek. Sommige mannen komen er zelfs mee weg om hem op een joggingbroek te dragen.

Met dit in ons achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar een merk dat alleen maar knappe overhemden verkoopt, en die vonden we. Namelijk Ledûb. Alle overhemden van Ledûb zijn van goede kwaliteit en daarom hebben we onze drie favorieten hieronder voor je op een rij gezet. Zo shop je ze gelijk voor je lover, vader, buurman of jezelf. Want je kan hem zelf natuurlijk ook gewoon aantrekken. Happy shopping!

Wat kan je nou nog meer voor hem kopen?
Het item dat mannen EN vrouwen het liefst cadeau krijgen

PHOTO CREDITS: KOSTA WILLIAMS

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites