Hiervoor kun je lippenbalsem ook gebruiken!

Lipbalm is zo’n item dat altijd handig is en dat bijna elke vrouw wel in haar tas heeft zitten. Het mooie van dit beautyproduct is dat hij naast je lippen verzorgen ook handig is voor andere dingen, zoals deze hieronder! Het gaat je verbazen waar je het nog meer voor kan gebruiken, wedden? Zo worden bijna alle andere beautyproducten bijna overbodig!

Blush
Geloof het of niet maar lippenbalsem kun je ook gewoon op je jukbeenderen smeren. Voor een gezond Nederlands blosje kan je een getinte lipbalm nemen. Wil je liever je jukbeenderen highlighten? Dan gebruik je een kleurloze shiny lipbalm met deze nieuwe techniek (het nieuwe contouren!) Op deze manier heb je geen blush en highlighter meer nodig! Scheelt ook weer geld!

Shiny oogschaduw
Om je ooglook extra te laten opvallen, kan je het beste je oogschaduw mengen met wat lipbalm. Zo wordt het vloeibaar en kan je een intense look maken. Vooral leuk tijdens de feestdagen!

Pretty perfect eyebrows
Gebruik je altijd speciale (hele dure) gel om je perfect geëpileerde wenkbrauwen de hele dag op hun plaats te houden? Dit is eigenlijk helemaal niet nodig als je gewoon een lippenbalsem in je tas hebt. Deze doet namelijk precies hetzelfde werk.

Nagelriemen
Vooral tijdens de koude dagen is het belangrijk om je nagels goed te verzorgen. Als je een beetje lipbalm op je nagelriemen smeert, verzorg je ze beter. Daarnaast voelen je nagels ook nog eens lekker glad aan! Daarna kan het lakje erover!

Make-up bijwerken
Niks vervelender dan door de regen naar kantoor fietsen en er op kantoor achterkomen dat je mascara op je oogleden zit. Het enige wat je nodig hebt, is een lipbalm en een wattenstaafje (of gewoon je vinger). Doop het wattenstaafje in de lipbalm en haal de restjes make-up eraf. Net zo makkelijk!

Droge huid
Lipbalm helpt niet alleen bij droge lippen, maar ook bij een droge huid. Vooral als je verkouden bent, kan je de droge plekjes even insmeren zodat het niet schraal wordt. Je zal zien dat de huid veel zachter wordt en dat het fijner aanvoelt.

Strakke haarlook 
Ga jij tijdens een avondje uit voor een strakke ponytail waarbij geen één haartje uit je elastiekje mag springen? Gebruik dan wat lipbalm om de haartjes strak naar achteren te krijgen. Deze truc wordt ook weleens gebruikt op de catwalk!