How to: kreukels verwijderen met ijsklontjes

Dit is iets dat we eigenlijk allemaal wel kennen: je favoriete blouse komt eindelijk weer uit de was en je wilt hem het liefst direct aantrekken. Op dat moment kom je tot de ontdekking dat hij helemaal vol met kreukels zit… En laat strijken nou net niet je favoriete bezigheid zijn! Toch zullen we eraan moeten geloven, want rondlopen in gekreukte kleding is ook geen optie. Gelukkig is de oplossing makkelijker dan je denkt! Op deze manier kun je kreukels verwijderen met ijsklontjes (en dus zònder strijkijzer)…

Kreukels verwijderen met ijsklontjes

We horen je denken: hoe kun je nou kreukels verwijderen uit je kleding met ijsklontjes? Nou, dat is ontzettend makkelijk! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een droger en drie ijsklontjes. Je stelt je droger in op de hoogste temperatuur en gooit je droge blouse met de ijsklontjes erin. Laat de droger 15 minuten draaien. Ondertussen kun jij je bezighouden met het creëren van de perfecte cat eye of als je net wakker bent met het maken van deze heerlijke koffie smoothie. Terwijl jij je bezighoudt met andere dingen zorgt het stoom in de droger ervoor dat de kreukels in je blouse als sneeuw voor de zon verdwijnen. Als het kwartier voorbij is haal je ‘m eruit. Even wapperen en je kleding is helemaal kreukvrij!

Wie had gedacht dat kreukels verwijderen uit je kleding zo ontzettend makkelijk kan zijn? Op die manier komt er helemaal geen strijkijzer bij kijken en heb je er zelf bijna geen werk aan! Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg… Gaan jullie het uitproberen?

P.S. Wil je nog meer handige tips? Zó verwijder je de meeste voorkomende vlekken uit je kleding!