Instagram hotspots: Den Bosch

Yay, we hebben weer de leukste Instagram hotspots voor je uitgezocht. Deze keer is Den Bosch aan de beurt. Deze gezellige, brabantse stad heeft te leuke plekjes die velen van jullie nog niet kennen. En als je dan toch een dagje in Den Bosch bent, kun je hier beter even een drankje gaan doen. Kijk mee naar wat de Instagram hotspots in Den Bosch zijn.

Van Aken in het werkwarenhuis

Net buiten het centrum van Den Bosch bevindt zich deze parel. In deze creatieve broedplaats kun je heerlijk eten. Ook worden hier prachtige producten met een verhaal ontworpen. Wij werden meteen gelukkig van het interieur. Pink colours everywhere!

https://www.instagram.com/p/BZ-nln_ngXE/

https://www.instagram.com/p/BhM0hz4Am7s/

Côte bar Bistro

Alsof je even in Parijs bent. Dit restaurant is helemaal ingericht in Franse stijl en je kunt er ook nog eens heerlijke Franse gerechten eten. Én wij zijn gewoon heel erg fan van de velvet banken.

https://www.instagram.com/p/BnBCDjYAXB_/

https://www.instagram.com/p/BrN4AFygqOi/

Oerwoud

Bij dit te leuke tentje kun je terecht voor heerlijke, gezonde vegan gerechtjes én ze hebben ook nog eens het allermooiste (en groenste) interieur.

https://www.instagram.com/p/BiRA4HHHPEc/

https://www.instagram.com/p/BW-d-bwhoFK/

Bar 35

Bij deze bar kan je heerlijke hamburgers eten en tegelijkertijd genieten van het vintage interieur (pssst… zie je die geweldige visgraatvloer?) Wij zijn fan.

https://www.instagram.com/p/BXnm7Fvhzzc/

https://www.instagram.com/p/BtWKcPfFi48/

Eetbar DIT

Als je bij dit leuke tentje binnenkomt, word je meteen vrolijk door het kleurrijke interieur. Je kan er terecht voor een borrel met je vriendinnen, maar er worden ook heerlijke gerechten geserveerd.

https://www.instagram.com/p/BjsFt-0lqPK/

https://www.instagram.com/p/BcNAFDCgz8K/

 

Ga je binnenkort naar Eindhoven?
Instagram hotspots: Eindhoven

Hier kun jij met je vriendinnen heen
De tofste Airbnb’s voor een vriendinnenweekend

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK