Levensgevaarlijke mode items (dragen op eigen risico)

Een vrouw uit Australië is laatst in het ziekenhuis opgenomen. Tijdens een verhuizing heeft ze urenlang gehurkt in een skinny jeans gezeten. Hierdoor werd het bloedtoevoer in haar benen en voeten afgesloten. Levensgevaarlijk dus! Maar er zijn nóg 3 mode items die gevaarlijk zijn! Ja, echt.

Corrigerend ondergoed
Corrigerend ondergoed legt een grote druk op je wat zelfs kan leiden tot een verdrukking van je maag. Hierdoor kun je ademhalingsproblemen en urineweginfecties oplopen! Ook kun je huidinfecties oplopen doordat het zweet dat dagelijks ontstaat geen kant op kan!

Handtas
Bijna alle vrouwen dragen een handtas. Maar wie dagelijks veel spullen met zich mee draagt loopt grote kans op een pijnlijke nek en schouderklachten. Dus krijg je tintelingen in je hand of arm? Zet dan direct je tas even neer. Dit is geen goed teken.

Uggs
Uggs bieden geen enkele steun. En dus brengen ze ook de nodige gevaren met zich mee. Als je ze langdurig draagt loop je risico op vergroeiingen. Wij snappen niet waarom men uberhaupt nog zulke dingen draagt…

READ NEXT:
Summer flats all season please
Stijlvolle sneakers die je dit seizoen wil hebben
Modelessen die we van onze mannen kunnen leren

Source: Devote