Meer volume en minder snel vet haar? Voeg DIT toe aan je shampoo

Er zijn duizenden producten die beloven je haar meer volume te geven. Of die ervoor zouden moeten zorgen dat je haar minder snel vet wordt. Vaak zijn dit dure ‘wondermiddeltjes’, waarvan het resultaat 9 van de 10 keer tegenvalt.

Maar wat nou als we je vertellen dat de oplossing simpeler is dan je denkt? Voor meer volume en minder snel vet haar, hoef je namelijk alleen maar wat zeezout aan je shampoo toe te voegen. Dat heb jij vast wel in je keukenkastje staan! We vertellen je waarom en hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Wordt jouw haar snel vet en lijkt geen enkel product te helpen? Pak gewoon een pot zeezout erbij. Maak een mengsel van drie delen zeezout en twee delen shampoo, zodat er een soort scrub ontstaat en was je haar zoals je dat normaal ook doet. Het zeezout zorgt ervoor dat je haar extreem goed gereinigd wordt. Alle oliën en resten van haarverzorgingsproducten gaan met één wasbeurt uit je haar en daarnaast krijgt je haar ook nog eens meer volume.

Let op: je kunt je haar beter niet te vaak wassen met dit mengsel. Doe het bijvoorbeeld één keer per maand, anders kan je haar ’te schoon’ worden. Naast dat zeezout ervoor zorgt dat je haar schoon wordt, kun je het ook gebruiken voor je hoofdhuid. Op deze manier verwijder je de dode huidcellen, wat er weer voor zorgt dat je haargroei gestimuleerd wordt. Dat willen we natuurlijk allemaal wel!

De belangrijkste bouwstoffen van je haar..
> Dit ingredient zorgt voor snellere haargroei

Heb je net je haar geverfd? Zo behoud je de kleur
> Zo krijg én houd je de mooiste haarkleur ooit

Zo kun je je volgende kappersbezoekje uitstellen..
> Zo kom je voor altijd van je gespleten haarpunten af

PHOTO CREDITS: ESMEE LINDEN