Met deze producten val je lekkerder en fijner in slaap

Sta je ’s ochtends ook vaak moe op, omdat je te weinig of slecht geslapen hebt? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk iets aan veranderen. Je kan bepaalde dingen eten voor het slapengaan om beter te slapen (lees hier wat precies) of deze fouten voor het slapen gaan voorkomen, maar je kan ook de producten hieronder uitproberen. Wedden dat jij beter en lekkerder zal slapen?

1. Balsems

Last van een droge huid? Dan kan je twee problemen in één keer op lossen met een balsem. Er zijn meerdere balsems te koop die je door hun kalmerende ingrediënten tot rust brengen, waardoor je sneller in slaap valt, en er ook nog eens voor zorgen dat je huid super goed gehydrateerd wordt. Je kan dit soort balsems op alle droge plekken op je lichaam smeren en vaak zelfs ook op je lippen. Win-win product dit.

2. Zijden kussensloop

Heb je een katoenen kussensloop? Dan wil je hem inruilen voor een zijden kussensloop. Een zijden sloop voelt extra luxe en comfortabeler waardoor je sneller tor rust komt. Hiernaast zorgt een zijden kussensloop er ook voor dat je huid en je haar langer mooi blijven. Het kan de hydratatie van je gezicht beschermen en ook je haarpunten tegen splijten.

3. Verkoelend slaapmasker

Slaapmaskers zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens hartstikke handig. Slaap je al met een slaapmasker op? Handig, maar als je nog geen gelmasker hebt, wil je die ook aanschaffen. Zo’n gelmasker kan je vooral helpen als je het vaak warm hebt tijdens het slapen. (In de zomer is het dus sowieso een essential). Leg het masker 2 uur voordat je gaat slapen in de koelkast en doe hem op als je gaat slapen. Het masker zal een relaxerende werking hebben en je spieren laten ontspannen. De volgende ochtend sta je op met een frisse blik zónder wallen. (Zelfs al voel je je nog moe). Bekijk ook dit product wat wallen tegengaat.

4. Gezichtsmasker

Terwijl je slaapt, kan je huid best wel uitdrogen. Een overnight gezichtsmasker kan je huid veel intenser hydrateren en je je huid absorbeert zo’n masker ook beter dan een crème of een lotion. Ga het liefst ook voor een masker met kalmerende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld lavendel. En als je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over je huid, slaap je ook veel beter, toch?

5. Lavendel body lotion

Over lavendel gesproken, een lavendel body lotion is ook een essentail voor een fijne nachtrust. De geur van de body lotion die je over je hele lichaam kan smeren, zal je meteen laten ontspannen en kalmeren.

6. Melkbad

Een lekker bad is sowieso al heerlijk ontspannend, maar een melkbad werk echt heel goed voor het slapen gaan. Shop kalmerende bad oliën met melk, mandarijn, kamille en jawel: lavendel als je écht wil ontspannen. Neem lekker de tijd voor je bad, wees niet te zuinig met de badolie en ontspannen maar. Als je hierna gaat slapen, slaap je echt als een roos.

 

Heb je in de ochtend altijd haast?
3x prachtig haar na een nacht slapen

Ben je je make-up vergeten voor het slapen gaan?
Wat te doen als je hebt geslapen met make-up op

Slaap je vaak met een knot?
Waarom je nooit met een knot in moet slapen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren