Tijdens Pasen mag de brunch (met deze overheerlijke recepten) best wel iets feestelijker zijn dan een normale zondagse brunch. En dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, want er zijn feestelijke drankjes die je binnen een paar minuten op tafel hebt staan… Daarom kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om lekkere mimosa te serveren (why not?). In New-York is deze brunch cocktail onwijs populair en dat is niet voor niets. Wij hebben hier voor jullie hèt recept voor de allerbeste mimosa cocktail… Dus proef en oordeel zelf!
Benodigdheden:
– Champagne (waar je overigens ook heel goed je haar mee kunt wassen)
– Versgeperste jus d’orange
– Een schijfje sinaasappel (om de feestelijke touch)
Hoe maak je mimosa?
Koel de champagne en de jus d’orange. Vul een derde van je (champagne)glas met champagne en een derde met jus d’orange. Serveer het met een schijfje sinaasappel en je hebt een geweldige traktatie voor bij de brunch! En wil je het jezelf nou nog makkelijker maken, schenk dan de champagne en jus d’orange in een karaf en zet de glazen ernaast.
P.S. Eerst nog een beetje wakker worden voordat de brunch begint? Probeer dan eens deze koffie-smoothie!