Mooiste kapsels voor 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en naast nieuwe modetrends zijn er ook weer een aantal kapsels die helemaal hot zijn in 2019. Als je van plan bent om je kapsel een nieuwe look te geven is het toch handig om te weten met welke kapsels je over straat kan. Wij hebben de mooiste en meest trendy kapsels voor je op een rijtje gezet.

1. Curtain Bangs Pony

Wil je een keer iets anders dan een standaard pony? Dan hebben wij een kapsel voor je uitgezocht waar je heel blij van gaat worden. Het past helemaal bij het jaren 70 beeld dat je nu ook veel terugziet in mode. Het is wel belangrijk dat je het bij een kapper laat doen die weet wat hij/zij doet, want de lengte en dikte is erg belangrijk om het kapsel te krijgen zoals het hoort.

2. Korte bob

In 2019 zal er weer een nieuwe variatie van de bob komen. Het zijn hele korte bobjes die in een rechte lijn zijn geknipt en met een middenscheiding worden gedragen. Naast dat het super stijlvol is, is een korte bob ook erg makkelijk, want je hoeft er nauwelijks iets aan te doen! Ook voor aankomende lente en zomer is het een lekker luchtig en fris kapsel.

3. Tomboy kapsel

Korte kapsels gaan weer helemaal terugkomen. Tot nu toe zien we extreem korte kapsels nog niet heel veel, maar dit gaat zeker komen. Je denkt misschien dat zo’n tomboy kapsel al je vrouwelijkheid weghaalt, maar als je het combineert met een mooie make-up look zal je juist heel veel power en zelfverzekerdheid uitstralen.

4. Lage scheiding

Bij dit kapsel draag je je scheiding heel laag en schuin. Hierdoor wordt al het haar naar één kant gedaan. Aan de ene kant is dit kapsel erg vrouwelijk en sexy, maar het heeft ook zeker een stoere uitstraling. En het fijne van dit kapsel is dat je niet per se de helft van je haar af hoeft te knippen.

READ NEXT
5 haarkleurtrends voor het nieuwe jaar
Zeg JA tegen kort haar!
De beste tools voor je haar