OMG: wijn yoga komt nu ook naar Nederland

Nu het koud is buiten, is sporten veel minder verleidelijk dan in de winter. We liggen liever onder een deken met een kop warme chocolademelk dan dat we ons in het zweet werken (heb je dit salted caramel hot chocolate recept al geprobeerd?).

Wil je toch blijven bewegen? Dan is yoga de ideale sport voor jou. Je sport, maar het werkt ook ontspannend. En als je bang bent dat je niet lenig genoeg bent, is wijn yoga al helemaal het proberen waard! Veel leuker toch? Zo’n yoga-sessie levert jou en je vriendinnen vast en zeker hilarische buien op.

Yoga is my favourite way to pretend to work out

Je herkent het vast wel: als je een paar drankjes op hebt tijdens een avond uit, voel je je een echte dancing queen. Je showt al je dance moves zonder schaamte en het lijkt ook veel makkelijker te gaan dan in het begin van de avond. Een paar wijntjes en cocktails maken die avonden vaak leuker, dus waarom zou je het ook niet eens tijdens de yoga proberen? Dat klinkt heel verleidelijk vinden wij. Zo zie je er vast en zeker uit als een yoga pro.

Work it

Voor 30 dollar kan je in New York al meedoen aan deze geweldige yoga-lessen, maar het komt nu ook naar Nederland. YES! Noteer 29 november maar vast in je agenda. Want dit is de dag dat je in Amsterdam mee kan doen aan wijn yoga op het Wine-Yoga event. De kaarten kan je hier kopen. By the way, als je gek bent op wijn, wil je misschien ook wel een ticket boeken voor deze wijn-trein.

Thuis vast wat yoga-oefeningen uitproberen? (na een paar wijntjes)
> Dit zijn 4 super makkelijke yoga poses voor een strakkere buik

Vaak last van een ochtendhumeur?
> Zo begin je de dag wel met een goede mood
PHOTO CREDITS: SJANAELISE