Zo krijg je WEL die platte buik waar je altijd van droomde

Als ons zou worden gevraagd wat we zonder moeite zouden kunnen veranderen aan ons lichaam, zouden we graag een plattere buik willen. Yes please. Helaas gaat het niet vanzelf. Als je je aan een paar dingen houdt, zoals genoeg water drinken, langzaam eten en niet te veel kauwgom eten (en je je ook aan deze drie andere dingen houdt), kan je al een plattere buik krijgen, maar met één work out bereik je dit ook. En wij vertellen je welke het is.

Work it!

Je kan je uren in de sportschool in het zweet werken met verschillende work outs voor je belly, zonder resultaat. En dat is heel frustrerend. Je buikspieren zijn één van de lastigste spiergroepen om te trainen, maar met één bepaalde work out krijg je zeker die killer abs (na even goed volhouden). Dé work out die voor een super mooie strakke buik zorgt? Dat zijn omgekeerde crunches. Het fijne aan deze work out is dat je je rug en je nek niet overbelast, zoals bij de normale crunches wel kan gebeuren.

This is how you do it

Het werkt als volgt: je gaat op je rug liggen, buigt je knieën en tilt je voeten de lucht in. Til je heupen vervolgens van de grond af en buig je knieën in de richting van je kin. Hou dit even vast en breng je heupen vervolgens weer naar de grond, maar hou je benen wel in de lucht. Herhaal dit 15 of 20 keer en begin met drie sets. Je kan natuurlijk ook rustiger beginnen en het later uitbreiden. Als je dit zo’n 7 weken volhoudt en de work out twee à drie keer per week doet, zal die platte buik werkelijkheid worden. Wil je ook van je love handles afkomen? Dan wil je deze tips even lezen.

Sporten in de winter niet zo verleidelijk?
> Aan deze sport wil je sowieso wel meedoen

Je hoeft minder vaak te sporten dan je denkt:
Zo vaak moet je sporten om gezond te blijven

What!?
> Een allergie voor sporten bestaat dus echt

PHOTO CREDITS: PEPAMACK