Onbekende make-up merken die toch heel goed zijn

Er zijn zoveel beauty merken dat de kans klein is dat jij ze ALLEMAAL kent. Meestal kies je voor de voor de handliggende merken, maar de onbekende zijn ook zeker de moeite waard. Het is niet voor niets dat make-up artiesten deze merken gebruiken.

Jeffree Star

Jeffree Star is een Amerikaanse YouTuber die sinds drie jaar een eigen make-up lijn heeft. In de lijn zitten prachtige highlighters, liquid lipsticks, oogschaduws en nog veel meer. Vooral de highlighters die onder de naam Skin Frost staan zijn echt prachtig. Eén veeg is genoeg om iedereen te verblinden met je cheeks.

Ofra

Ofra is vooral bekend geworden om de prachtige liquid lipsticks. Maar ze hebben ook oogverblindende highlighters. Daarnaast heeft Nikki Tutorials haar eigen lijn uitgebracht in samenwerking met Ofra. Alle producten hiervan zijn prachtig en een echte musthave.

Morphe Brushes

Morphe is vooral bekend van de fijne make-up kwasten. Daarnaast hebben ze geweldige oogschaduw paletten met maar liefst 25 kleuren. Met deze paletten kan je veel spelen en proberen. De kleuren in het palet passen prachtig bij elkaar. Er zitten altijd basis kleuren, shimmers en matte kleuren in. Hiermee kan je de mooiste looks creëren.

Milani

Milani heeft hele fijne foundations die geen vermogen kosten. De foundations geven een mooie natuurlijke dekking. De lijn heeft breed assortiment aan kleuren. Zo is er voor bijna elke huidskleur wel een geschikte foundation. Daarnaast verkopen ze nog veel meer beauty producten.

Sigma

Net zoals Morphe Brushes is Sigma meer bekend van haar kwasten. Maar naast hun prachtige kwasten hebben ze ook hele fijne producten. Zoals blushes, oogschaduw en mascara en ze hebben ook een speciale set om je wenkbrauwen te verzorgen. Zo zullen die er altijd on fleek uitzien.

Sleek

Sleek staat vooral bekend om zijn contour paletten en highlighters. Met deze producten kan jij je gezicht prachtig shapen. Weet jij niet hoe jij jouw gezicht moet shapen? Klik dan hier! Gelukkig heeft Sleek nog veel meer te bieden. Ze hebben namelijk ook nog prachtige oogschaduw paletten en liquid lipsticks.

 

Make-up remover vergeten of op?
> Dit is je redder in nood

Ken jij deze foundation al?
> Dit is de foundation met de beste prijs-kwaliteitverhouding OOIT

 

PHOTO CREDITS: KIM THAI SNAPCHAT